19 / 05 / 2024

spor hastaneleri kurulacak şehirler

spor hastaneleri kurulacak şehirler

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “ Dünya standartlarının ötesinde, bütün bilimsel gelişmeleri de takip eden bir alt yapısıyla spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız. ” dedi...

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’da tasarlanan iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 45 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Peki sahra hastanesi nedir? İstanbul'daki sahra hastaneleri nerede kurulacak? İşte İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Kağıthane'ye yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hamidiye Mahallesi'nde 7 bin 200 metrekare alan üzerinde kurulacak olan spor kompleksi ile ilgili bilgi verdi.

Kağıthane'ye yeni spor merkezi kuruluyor!

Hamidiye Mahallesi’nde 7 bin 200 metrekare alan üzerinde kurulacak olan spor kompleksi ile ilgili bilgi veren Fazlı Kılıç, "Göreve başladığımız ilk günden bu yana Kağıthane’yi sporun ve sporcunun dostu bir ilçe yapmak için çalıştık” dedi.

Çanakkale Gökçeada'ya Eğitim Kampüsü kurulacak!

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine, 2 lise, orta okullar ve spor salonları bulunan eğitim kampüsü kurulacak. İlçedeki fakülte ve yüksek okulun öğrenci sayıları artırılacak.

Maltepeli çocuklara spor ve kültür merkezi kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Mahalle Buluşmaları kasamında Cevizli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Kılıç "Kurban kesim alanında çocuklar için spor merkezi ve kültürel-sanatsal etkinliklerin yapılabileceği alanlar kuracağız." dedi.

Maltepe Fındıklı'ya Fenerbahçe spor tesisi kurulacak!

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve CHP'nin 18 mahalle temsilcisiyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe ile ilgili talep ve önerileri dinledi.

1990 yılında Beşiktaş'a dev spor kompleksi yapılacakmış!

1990 yılında Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay, Beşiktaş'a dev bir spor tesisi yapılacağını açıklamış. 1990 yılında tamamlanacak, 57 bin dönümlük arazi üzerine kurulacak spor tesisinden amatör kulüpler faydalanacakmış.

Eyüp'e spor, sağlık ve eğitim merkezi kurulacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın başkanlığında gerçekleştirilen ‘Spor Çalıştayı’nda, ‘Spor Etkinlikleri Eylem Planı’ masaya yatırıldı. Eyüp sakinlerinin sağlıklı yaşam bilincini ve spor kültürünü arttırmak amacıyla yapılacak çalışmalar belirlendi...

Şehr-i Samsun projesi 1.150 dönüm alan üzerinde kurulacak!

1.150 dönüm alan üzerinde kurulacak olan Şehr-i Samsun projesinde 100 dönüm meydan, finans merkezleri, kanal samsun, tiyatro-kongre binaları, kütüphane, bilim merkezi, gezi-spor ve oyun alanlarının yanı sıra 10 bin kişilik cami bulunacak.

Akif Çağatay Kılıç: 12 ilde 607 milyon liralık spor tesisi kurulacak!

Doğu ve Güneydoğu' daki 12 ile yapılan yatırımlarla gençleri spora yönlendireceklerini söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, " Çözüm sürecine gençliğe yatırım yaparak destek olacağız " dedi...

Çırpıcı Parkı’nın 150 bin metrekarelik spor alanı tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 500 bin metrekare alan üzerine kurulacak Zeytinburnu’ndaki Çırpıcı Parkı’nın 150 bin metrekarelik spor alanı tamamlandı. Parkta 5 tenis kortu, basketbol sahası, 1 buz pisti, 2 halı saha yer alıyor.

Maltepe'ye 1 milyon 200 bin metrekarelik spor, yaşam, eğlence merkezi geliyor!

Maltepe Sahil'de kurulacak olan Maltepe Yaşam, Spor ve Eğlence Merkezi, Avrupa'nın en büyüğü olmaya hazırlanıyor. Maltepe Yaşam, Spor ve Eğlence Merkezi, 1 milyon 200 bin metrekare alanda kurulacak

spor hastaneleri kurulacak şehirler Haberi

spor hastaneleri kurulacak şehirler


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Dünya standartlarının ötesinde, bütün bilimsel gelişmeleri de takip eden bir altyapısıyla spor hastanesini de ülkemize kazandırmış olacağız” dedi.


Edirne’nin Keşan ilçesine gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Fatih Projesi kapsamında düzenlenen programda, Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi'nde 205 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıttı.


Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a canlı bağlantı yapılarak gerçekleşen tablet dağıtım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenen Afrika Kupası'nda çıktığı müsabakada kalp krizi geçirerek ölen tekvandocu Seyithan Akbalık’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.


"SPORCU KARDEŞLERİMİZİN SAĞLIK HİZMETLERİNİ ÜCRETSİZ YAPIYORUZ"


Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı olarak sporcularla ilgili ciddi bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Amatör sporcu kardeşlerimizin sağlık hizmetlerini ücretsiz olarak yapıyoruz. Zaten sosyal güvenceleri de var. İleri tetkik...