18 / 05 / 2024

spor salonu temeli

spor salonu temeli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş "İnanıyorum ki Türkiye'de ve dünyada başarıya ulaşmış olan öğrencilerimiz temelini atacağımız 60 spor salonuyla birlikte çok daha farklı başarılara imza atacaktır" dedi...

Kocaeli Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temelini attı.

Darıca Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Kente yeni spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun temelini attı.

Manisa Turgutlu Spor Salonu zamanında tamamlanacak!

Haziran ayında temeli Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Salihli Spor Salonu kaba inşaatının yüzde 35'i tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay içerisinde temeli atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun son durumunu anlattı. Halil Memiş spor salonu kapa inşaatının yüzde 35’inin tamamlandığını söyledi.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı ne durumda?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Hayrabolu Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu’da yapılacak olan Spor Salonunun temeli atıldı. Törene Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan da katıldı.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SKK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmalarına başlandı.

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi'nin ihalesini Tekfem kazandı!

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi ihalesinin adrese teslim yapıldığı, ihaledeki kırım oranının bu iddiaları doğruladığı öne sürüldü. İhaleye Ankara ve İstanbullu 8 firma katıldı. Ankaralı Tekfem firması ihaleyi kazandı.

Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Salonu yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Uzuntarla’da bulunan Hayrettin Gürsoy Spor Salonu’nun tadilatı için ihale yapıldı.

Giresun Piraziz'e yapılacak spor salonu arazisini incelendi!

Piraziz’de bir dizi ziyarette bulunan Giresun Valisi Hasan Karahan, ilçeye yapılacak spor salonu arazisini inceledi. Piraziz Kaymakamı Hamit Genç ’le bir süre sohbet ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Batman'da 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu hizmete açıldı!

19 Mayıs Mahallesinde yapımı yaklaşık iki yıldır devam eden, içinde basketbol, voleybol, hentbol, güreş, boks oyun alanları ve 3 adet antrenman spor salonu bulunan 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu hizmete açıldı.

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kırbağı Mahallesi'ne yapılacak olan 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmaların Nisan ayı içinde başlayacağını söyledi.

Galatasaray Taç Spor Salonu 14 Şubat'ta açılacak!

Sarı-Kırmızılı kulüp, voleybol maçlarının oynanacağı Taç Spor Salonu'nu Sevgililer Günü'ndeki maçla taraftarlarıyla buluşturacak. Galatasaraylılar, erkek ve kadın voleybol takımlarının maçlarını artık bu tesiste oynayacak.

spor salonu temeli Haberi

spor salonu temeli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen, "60 okul spor salonunun temel atma ve genç şampiyonlar ödül törenine" katıldı.


Topbaş törende yaptığı konuşmada, "İnanıyorum ki; Türkiye'de ve dünyada başarıya ulaşmış olan öğrencilerimiz, temelini atacağımız 60 okul spor salonu ile birlikte, çok daha farklı başarılara imza atacaktır. Bu spor salonları devreye girdiğinde, İstanbul dünya müsabakalarında ve 2020 Olimpiyatlarında madalya getirecek sporcuları yetiştirecektir" dedi.


Türkiye ve dünyada dereceye giren sporcuları tebrik ettiğini belirterek, sporcuların bir gurur tablosu sergilediğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 2005 yılında Atina Olimpiyatları'na gittiklerini hatırlatan Topbaş, "Atina Olimpiyatları'nda Türkiye olarak 68 sporcuyla temsil edildiğimizi görünce, gerçekten üzüntü duydum. Çünkü nüfusu genç olan ve önemli bir nüfusa sahip olan ülkemizin çok daha fazla sporcuyla...