18 / 05 / 2024

spor şenlikleri ödül töreni

spor şenlikleri ödül töreni

Dumankaya İnşaat tarafından siteler arası ilişkiyi güçlendirmek amacıyla düzenlenen 1.Dumankaya Spor Şenlikleri’nde ödüller sahiplerini buldu. Yarışmayı kazanlar ödüllerini Dumankaya İnşaat Onursal Başkanı Halit Dumankaya’nın elinden aldı…

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 2019'da açılacak!

Göztepe’nin dört gözle beklediği yeni stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İhalesi 218 milyon 900 bin TL’ye yapılan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin 2019-2020 sezonuna yetileceği açıklandı.

Kilis Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Kilis Belediyesi tarafından Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde birer konuşma yapan Milletvekilleri Reşit Polat ve M. Hilmi Dülger tesisin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Arçelik 413 buluşçu mühendise ödül verdi!

Arçelik AŞ'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Buluş Günü, Arçelik Çayırova Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan 413 buluşçu mühendise ödül verildi.

Bingöl'de İl spor merkezlerinin açılışı yapıldı!

Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde il spor merkezleri, düzenlenen törenle açıldı. Açılış, kortej yürüyüşü ile başladı.

''Nitelikli Gayrimenkul Ödülü''nü Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue aldı!

Ağırlıklı olarak spor takımlarını misafir etmek üzere tasarlanan Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, "nitelikli gayrimenkul ödülü" olarak tanımlanan European Property Awards ile onurlandırıldı.

Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue'ye Avrupa'dan ödül!

Ağırlıklı olarak spor takımlarını misafir etmek üzere tasarlanan Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, “nitelikli gayrimenkul ödülü” olarak tanımlanan European Property Awards ile onurlandırıldı...

Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni, Gülşen'in katılımıyla düzenlendi!

Dumankaya İnşaat, çalışanlarından site sakinlerine kadar tüm Dumankaya Ailesi’nin sıkı ilişkilerini pekiştirmek ve iletişimlerini güçlendirmek üzere geleneksel hale getirmeyi amaçladığı “Dumankaya Siteler Arası Spor Şöleni” düzenledi.

Suat Kılıç: Antalya spor kentine dönüşecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Antalya, 61. Cumhuriyet Hükümetimizin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gençlerin adeta özlem duyduğu bir spor kentine dönüşecek, minnettarız" dedi

1.Dumankaya Spor Şenlikleri ödülleri sahiplerini buldu!

Dumankaya İnşaat tarafından siteler arası ilişkiyi güçlendirmek amacıyla düzenlenen 1.Dumankaya Spor Şenlikleri’nde ödüller sahiplerini buldu. Yarışmayı kazanlar ödüllerini Dumankaya İnşaat Onursal Başkanı Halit Dumankaya’nın elinden aldı…

Cityscape Global 2011'den Ankara Spor Salonuna ödül!

Ankara Spor Salonu, 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonasında A Milli Takımın grup maçlarına ev sahipliği yapan Ankara Spor Salonu, Cityscape Global tarafından Kamusal Yapılar kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü

Kernekes Kalesi 'ndeki kazıda Kerkenes şženlikleri düzenlendi!

Yozgat 'ın Sorgun ilçesine bağlı şžahmuratlı  köyünde kayıp şehir Pteria 'nın izlerinin arandığı Kernekes Kalesi 'ndeki kazı  alanında Kerkenes şženlikleri düzenlendi...

spor şenlikleri ödül töreni Haberi

spor şenlikleri ödül töreni

Komşuluk ilişkileri ve siteler arası iletişimi güçlendirmek adına düzenlenen 1. Dumankaya Spor Şöleni etkinlikleri sona erdi. 


Dumankaya İnşaat’ın hayata geçirdiği ve yaşamın başladığı 10 site arasında düzenlenen turnuvada site sakinleri 5 dalda yarıştılar. 


Dün gece Dumankaya İkon’da düzenlenen törende dereceye giren site sakinleri kupalarını Dumankaya İnşaat Onursal Başkanı Halit Dumankaya’dan aldılar. Ünlü şarkıcı Ege’nin de sahne aldığı ödül töreninde site sakinleri Ege’nin birbirinden eğlenceli şarkılarıyla coştular. 


Halit Dumankaya, komşuluk ilişkilerini güçlendirmek adına düzenledikleri bu etkinliği her yıl çeşitlendirerek devam ettireceklerini belirtti. 


Şengül...