30 / 07 / 2024

spor ve turizm faaliyetleri

spor ve turizm faaliyetleri

Proje kapsamında 80 bin metrekarelik alanda hangar, kafeterya, atv ve motocross sahası, bisiklet parkuru, uçuş pisti, okçuluk eğitim sahası, balıkçılık alanı ve otopark inşa edilecek.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Helis Spor ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Helis Spor ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi, Ahmet Şemsettin Solmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir 1. Kısım, Prestij Mall AVM'de kuruldu.

Güntur Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güntur Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde Mustafa Göçen tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Sarıyer Rumeli Hisarı Mahallesi'nde kuruldu...

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Musa Kazım Türkyılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kartal, Orhantepe Mahallesi, Çınar Caddesi'nde kuruldu.

Özak Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özak Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Ali Talip Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Sarıyer, Uskumruköy Mahallesi, 1. Cadde'de kuruldu.

Kalista İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kalista İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Hasan Kıvanç Tatlıcı tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da Çamlıca, Alemdağ Caddesi, Masaldan İş Merkezi'nde kuruldu.

Loft İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Loft İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Limited Şirketi, Tarkan Kuzu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz 2014 tarihinde Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Panaroma Sokak'ta kuruldu.

Bilgili Otel İşletmeciliği ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgili Otel İşletmeciliği ve Turizm Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

BLC Mühendislik Tasarım İnşaat Makine ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BLC Mühendislik Tasarım İnşaat Makine ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Fatih Bilici Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran'da kuruldu.

Mef Danışmanlık İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Danışmanlık İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selman Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Muğla'da 9. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali gerçekleşti!

Ortaca ilçesinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivali, kortej yürüyüşüyle başladı.Belediye binası önünden bando eşliğinde başlayan yürüyüş, pazar yerinde sona erdi.

BG Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Bayram Tanrıverdi, Gülten Tanrıverdi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Galata 1900 Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata 1900 Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Kalender, Cem Kınay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde kuruldu.

spor ve turizm faaliyetleri Haberi

spor ve turizm faaliyetleri

Sanayi ve tarım kenti olmasının yanı sıra turizmde de söz sahibi olmayı hedefleyen İnegöl, doğa sporlarıyla alternatif turizm alanında açılıma hazırlanıyor. Kısa adı DOSTUM olan Yeniceköy Doğa Sporları ve Turizm Merkezi projesinin başvurusunu Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’na (BEBKA) verdiklerini belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, spor ve turizm faaliyetleriyle anılan bir kent olmayı hedeflediklerini kaydetti. 


İnegöl’ün bir sanayi şehri olmasının yanı sıra aynı zamanda tarım ve turizm ilçesi olduğuna da vurgu yapan Aktaş, “İnegöl’ün bu aktifl iğine ve hareketliliğine turizm sektöründe eklemek arzusundayız. Spor ve turizm faaliyetleri ile de anılan bir şehir olmak hedefi ile çeşitli projeleri uygulamaya geçiriyoruz. Bunların en önemlilerinden biri de Yeniceköy Mahallesi ‘nde BEBKA desteği ile yapacağımız DOSTUM projesidir. İnegöl termal turizmde; Oylat, tarih turizminde;...