30 / 06 / 2024

Spot piyasa

Spot piyasa

Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yapılan son belirlemeye göre yarın için en yüksek 3 bin 149 lira 98 kuruş, en düşük 1612 lira oldu. Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, spot elektrik piyasasında işlem hacmi bugün düne göre yüzde 32,4 artarak 1 milyar 420 milyon 84 bin 883 li

Apple'ın piyasa değeri yeniden yükselişte! 3 trilyon dolar bandını aştı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın piyasa değeri yeniden yükselmeye başladı. Şirketin değeri 2022 Ocak ayından beri ilk defa 3 trilyon dolar eşiğini aştı.

Türkiye'nin spot gaz ithalatı yüzde 145 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin spot gaz ithalatı geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 145 artarak yaklaşık 18 milyar 890 milyon metreküpe ulaştı.

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolarda büyük deprem için tarih verdi! Bunlar daha rekor değil

Piyasa Kahini İslam Memiş, altın ve dolarda büyük deprem için tarih vererek son günlerde görülen rakamların rekor olmadığını söyledi. 

Nissan/ Ghanem: Türkiye otomotivde Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem otomotiv sektörüne ilişkin öngörülerde bulundu. Ghanem, Türkiye'nin Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olarak İspanya’yı geçebileceğini belirtti. İşte detaylar...

ABD'li çip üreticisinin piyasa değeri trilyon dolara göz kırpıyor!

ABD’li çip üreticisi Nvidia'nın hisse değeri beklentileri aştı ve piyasa değeri 1 trilyon dolara yaklaştı. İşte detaylar!

Merkez Bankası piyasa tahminlerine göre dolar 1 yıl sonra 24,61 TL olacak!

Merkez Bankası’nın piyasa katılımcıları anketi mayıs sonuçları açıklandı. Buna göre daha önce 12 ay sonrası için yapılan dolar tahmini 23,15 TL iken bu anket döneminde 24,61 olarak gerçekleşti.

Binance’de spot işlemler neden geçici olarak durduruldu! İşte perde arkası

Popüler kripto para Binance'nin spot piyasa sistemindeki hatanın tüm dünyadaki Binance yatırımcıları için yapılan ticaret işlemlerinin durdurulmasına sebep olduğu tasdik edildi.

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı!

Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş ne zaman 20 TL olacak?

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bu detaylara bakın...

Piyasa dehası İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Gram altın bu tarihte rekor kıracak

Altın kurundaki dalgalı seyir devam ederken  uzmanların piyasaya verdiği mesajlarda her geçen gün değişiyor. Bir yorumda Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Gram altın için alım imkanının kapıya dayandığını söyleyen uzman isimler bu şansın senede veya ayda bir kez geleceğinin altını çizdi.

Altın fiyatları 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak resmen rakam verdi

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının  7 gün içinde ne kadar olacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

Merkez’in faiz indirimleri piyasa faizlerine yansımıyor! İhtiyaç kredilerinde faizler yüzde 30’u aştı

Merkez Bankası geçen hafta politika faizini 50 baz puan daha indirerek yüzde 8,5 seviyesine çekti ancak sözkonusu indirim piyasa faizlerine de yansımadı. Mevduat faiz oranları yüzde 30’lara fırlarken, tüketici kredilerinde de oranlar yine yüzde 30’lar seviyesinde.

Spot piyasa Haberi

Spot piyasa

Gün öncesi piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı önümüzdeki gün için en yüksek saat 08.00'de 3 bin 149 lira 98 kuruş, en düşük saat 03.00 ve 05.00'te 1612 lira olarak tespit edildi.

Gün öncesi piyasada bir megavatsaat elektriğin aritmetik ortalama fiyatı ise 2 bin 496 lira 73 kuruş olurken, ağırlıklı ortalama fiyatı 2 bin 546 lira 65 kuruş oldu.

Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı bugün en fazla 3 bin 194 lira 92 kuruş, en düşük 1268 lira 99 kuruş olarak kayıtlara...