07 / 05 / 2024

SRC Lojistik Yapı Malzemeleri

SRC Lojistik Yapı Malzemeleri

SRC Lojistik Yapı Malzemeleri Metal Kimyasal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Akyol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Özdemir tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Açan tarafından kuruldu.

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'e 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Topuz tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Dereli tarafından kuruldu.

SRC Lojistik Yapı Malzemeleri Haberi

SRC Lojistik Yapı Malzemeleri

SRC Lojistik Yapı Malzemeleri Metal Kimyasal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Akyol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


SRC Lojistik Yapı Malzemeleri Metal Kimyasal Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; LOJİSTİK  Hertürlü lojistik, Taşıma ve sevkiyat işlerini yapmak. YAPI MALZEMELERİ Her türlü yapı malzmelerinin alımı-satımı ,ithalatını ve ihracatını yapmak ELEKTRİK MALZEMELERİ Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak.  Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir.Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve...