18 / 05 / 2024

Src Yapı ürünlerini tercih eden yabancılar

Src Yapı ürünlerini tercih eden yabancılar

Hydrocabin markasıyla yerli üretim ürün gönderen Src Yapı’nın Ar-Ge departmanında üretilen yeni sezon ürünler renk çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Yeni sezon ürünleri ilk tercih edenler bu yıl da Arap, Rus ve İtalyanlar oldu...

A101 23-24-25 Şubat'ta fırsat ürünlerini kaçırmayın! A101'de gıdada seçili markalarda indirim!

A101'de 23-24-25 Şubat'ta indirimli ürünlerini satışa sunuyor. A101'de sebze, meyve, kahvaltılık ürünlerde indirim fırsatı sizleri bekliyor. 

Carrefour artık Pepsi ve Lay's cips ürünlerini satmayacak! Fazla zam yaptınız!

Carrefour, fiyat artışlarından dolayı PepsiCo ürünlerini satmayacağını duyurdu. Şirket, PepsiCo ürünlerin bulunduğu raflara ise "Kabul edilemez fiyat artışları nedeniyle bu markayı artık satmıyoruz" notları astı. 

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beydilli tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

TMO çılgın indirimli ürünlerini peş peşe duyurdu! Ayçiçek yağı 135 TL'ye düştü! İşte TMO 17 Aralık 2022 fiyat listesi

TMO indirimli ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında ayçiçek yağı, pirinç, fındık yağı ürünleride yer aldı. Peki TMO'da bu ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaya tarafından kuruldu.

A101 yüksek indirimli ürünlerini açıkladı! Saç boyası fiyatları dibi gördü! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101 haftanın yıldız indirimli ürünlerini açıkladı. Paylaşılan listede saç boyalarının indirimli fiyatı dikkat çekti. Peki A101'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi?

Carrefoursa haftanın fırsat ürünlerini açıkladı! Sepetleri dolduracak indirim! 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market indirimli ürünlerini açıkladı. Peki bu hafta Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 21 ekim 2022 fiyat listesi...

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Hotiç yeni sezon ürünlerini ikinci ürüne yüzde 20 indirimle keşfedin! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Gerçek deri ve doğal malzemelerin kalitesini hissettiren ayakkabı ve aksesuar markası Hotiç 80 yıllık köklü geçmişinin getirdiği deneyimle birbirinden şık yeni sezon ürünlerini satışa çıkardı. İşte Hotiç yeni sezon ürünlerinin fiyat listesi

Kiko yeni makyaj ve çilt ürünlerini keşfedin! İşte 25 Eylül 2022 Kiko fiyat listesi.

İtalyan kozmetik markası KİKO hem makyaj hem cilt bakımı ürünleriyle kadınların en çok tercih ettiği markalardan biri. Türkiye’de fiziki mağazalarının yanısıra online satış kanalı kikomilano.com.tr üzerinden de tüketicileriyle buluşan marka yeni ürünlerini satışa sundu. 

A101 yüksek indirimli ürünlerini açıkladı! Çay 35 TL, Süt 13 TL... İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'de haftanın yıldızları kampanyasının ürünlerini açıkladı. Peki bu hafta A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Src Yapı ürünlerini tercih eden yabancılar Haberi

Src Yapı ürünlerini tercih eden yabancılar

Pek çok ülkeye Hydrocabin markasıyla yerli üretim ürün gönderen Src Yapı’nın Ar-Ge departmanında üretilen yeni sezon ürünler renk çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Yeni sezon ürünleri ilk tercih edenler bu yıl da Arap, Rus ve İtalyanlar oldu.


SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, Türklerin de özellikle ilgi gösterdiği renkli ürünler serisinin ortalama 2.500 liradan başladığını söyledi.


Sürücü, portföylerine yeni ekledikleri ülkelerle geçen yılın son aylarında yaptıkları sözleşmelerle fabrikaya 1-2 milyon liralık robot yatırımı yapacaklarını belirterek, 50 kişilik yeni istihdam sağlayacaklarını da aktardı. Sürücü, “2014 ihracat hedeflerimiz doğrultusunda Balkan ülkelerindeki iş hacmimizi artırmak, ayrıca yeni pazarlara girmek amacındayız”...