06 / 05 / 2024

sru yapı antalya

sru yapı antalya

Antalya'da Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde dev bir şehir parkı da olacak. Sur Yapı Antalya Evleri fiyatlar kapsamında 1+1'ler 107 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Sur Yapı Antalya Suites'te 1+1'lere özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Antalya Suites projesinde 1+1'lere özel yüzde 10 indirim ve 1,5 milyon lira peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Peki 1+1 konutlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya Suites'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Sur Yapı imzasıyla  Antalya’nın önemli değerlerinden Kepez’de yükselen Antalya Suites'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Peki Antalya Suites'te daire fiyatları ne kadar? Antalya Suites'te hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya Suites'te 2 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 

Sur Yapı Antalya Suites projesinde yüzde 35'ini peşin, kalanını 6'ncı ve 12'nci ayda ara ödeme yapacak şekilde 24 ay ya da 48 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya’da 4.500 TL kiradan daha ucuza taksitle yazlık! 

Sur Yapı Antalya'daki projesinde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Sur Yapı Antalya’da 4.500 lira kiradan daha ucuza taksitle yazlık satılıyor. 

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 600 TL'den başlayan taksitlerle satışta! Yeni proje! 

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 700 TL'den başlayan taksitler, yüzde 25 indirim ve 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde, yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade imkanı da sunuluyor. İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde dev yıl sonu fırsatı başladı. Projede Aralık-Ocak-Şubat dönemine özel 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı imzasıyla Antalya'da Kepez'de hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Peki Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 merak ediliyor. Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...

sru yapı antalya Haberi

sru yapı antalya

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerine yer verilen Sur Yapı Antalya projesi 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm projesi yaklaşık 249 bin metrekare yeşil alan bulunacak. Proje Antalya Kepez Santral Mahallesi'nde yükseliyor.
 

Sur Yapı Antalya projesine; İstanbul ve  Ankara  başta olmak üzere İzmir, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Konya, Afyon, Isparta, Denizli ve Mersin dahil 69 ilden talep geldi.

Sur Yapı Antalya daire satış fiyatları!

Lansman öncesi daire satışlarının başladığı Sur Yapı Antalya daire fiyatları 1+1 dairelerde 107 bin TL'den, 2+1 dairelerde ise 225 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 
 
Sur Yapı Antalya projesinin içerisinde bir dev şehir parkı yer alacak. Dev...