08 / 05 / 2024

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm kimin

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm kimin

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Sarıkurt tarafından kuruldu.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Sabri Saltaş tarafından kuruldu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Senem Baskın ve Serkan Gül ortaklığında kuruldu.

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi açıldı!

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Kelleci tarafından açıldı.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antarktika üssünün yeniden inşası için 247 milyon dolar harcanacak!

Yeni Zelanda Maliye Bakanı Grant Robertson yaptığı açıklamada Antarktika üssünün yeniden inşa çalışmaları için toplamda 247 milyon dolar harcanacağını söyledi.

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm kimin Haberi

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm kimin

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Sarıkurt tarafından kuruldu.


SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi konusu: 
1-Yurtiçi ve Yurtdışından gelen hastalara rehberlik, danışmanlık, organizasyon ve benzeri hizmetleri sunmak, Sağlık turizmini ilgilendiren yaşlı ve engelli turistlerin gezi turları, meşguliyet terapileri, yaşlı bakım hizmetleri, klinik, Otelde Rehabilitasyon hizmetleri, engeliler için özel bakım ve gezi turları ile ilgili tatil köyleri, bakım evleri ve benzeri tesislerde rezervasyon, rehberlik, danışmanlık ve organizasyon hizmetleri sunmak. 2-Yurtiçi ve Yurtdışından gelen turistlere termal turizm ile ilgili tüm hizmetleri sunmak, termal tesislerde rehabilitasyon iyileştirme ve dinlenme, kaplıca tedavileri, fizyoterapiler, talossoterapiler, hidroterapi ve egzersizler, balneoterapi, peloidoterapi, klima terapi gibi sağlık turizmi faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için kaplıca...