29 / 04 / 2024

SS HAVACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

SS HAVACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Ss Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Abdullah Kavukcu ve Mehmet Tarakçı imzasıyla kuruldu.

Deprem konutları hızla yükseliyor! 6 ayda teslim edilecek!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde inşaat çalışmalarına başlanan ve hızla yükselen afet konutlarında 7/24 esasına göre çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü'nün inşaatı başlıyor!

MÜSİAD tarafından 5 kooperatiften meydana gelen girişim grubunun hayata geçireceği ‘HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü'nün temeli mayısta atılıyor. Proje tamamlandığında ekonomiye yıllık 35 milyar liralık katkı sunulacak. 

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak!

MÜSİAD tarafından yapımına başlanacak, 2021 yılında başlanacak en büyük üretim ve ticaret üssü projesi olacak HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Kartal, kentsel dönüşüm firmalarının üssü oldu!

İstanbul'da konut fiyatlarının en çok arttığı ilk 5 ilçe arasında yer alan Kartal, hız kazanan kentsel dönüşümle birçok inşaat firmasının üssü haline geldi.

TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi'nde faaliyetler hız kesmiyor!

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, depolama üssü olarak tanımladığı ve sektörde çığır açan TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi’nde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Iğdır demiryolu üssü haline gelecek!

Bakan Arslan, "Havalimanının giriş peronunun büyütülmesi, konveyörlerin alt kata alınmasıyla ilgili çalışmayı da yapacağız. Bakü-Tiflis-Kars'la birlikte, Kars'a kadar gelecek hızlı trenle birlikte gerçekten bölgenin demiryolu üssü olmasını istiyoruz. " dedi.

Karabağlar Hıfzıssıhha Enstitüsü imar planı yeniden askıda!

İzmir Karabağlar Hıfzıssıhha Enstitüsü Eğitim Kültür Sağlık ve Sosyal Tesisleri Alanı amaçlı hazırlanan 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün ikinci kez askıya çıkarıldı...

İstanbul Mahmutbey ofis üssüne dönüşüyor!

2000’li yılların başına kadar köy hüviyetinde olan İstanbul Mahmutbey, şehrin yeni ofis üssüne dönüşüyor. Bölgede üniversite kampüsünden çeşitli şirketlerin genel müdürlüklerine kadar çok sayıda işyeri ve eğitim kurumu var.

Mahmutbey İstanbul'un ofis üssü oldu!

Çok değil bundan 15-20 yıl öncesine kadar köy hüviyetinde olan Mahmutbey, İstanbul'un yeni ofis üssü oluyor. Bölgede üniversite kampüsünden çeşitli şirketlerin genel müdürlüklerine kadar çok sayıda işyeri ve eğitim kurumu var.

Karabağlar Hıfzıssıhha Enstitüsü imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Poligon Mahallesinde bulunan “Hıfzıssıhha Enstitüsü Eğitim Kültür Sağlık ve Sosyal Tesisleri Alanı” na ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve Plan Açıklama Raporu askıya çıktı...

SS HAVACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ Haberi

SS HAVACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Ss Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Abdullah Kavukcu ve Mehmet Tarakçı imzasıyla kuruldu.


Ss Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü uçak alımı, satımı, kiralanması veya kiraya verilmesi işleri yapmak. 2Yurt içinde veya yurt dışında bir yerden bir yere yolcu, yük, posta, her türlü ticari veya gayri ticari emtianın tarifeli veya tarifesiz olarak havayolu ile taşımasını yapmak. 3- Hava sanayi ve ticareti ile uğraşmak ve bunlarla ilgili her türlü faaliyette bulunmak. 4-  Hava taksi işletmeciliği kurmak 5 Sportif amaçlı havacılık faaliyetlerinde bulunmak, planör, paraşüt ve model uçaklar imal etmek, ticaretini yapmak, yarışmalar düzenlemek. 6- Hava vasıtaları ile reklam panosu taşıma, her türlü fotoğraf çekimi, tarımsal ilaçlama faaliyetlerinde bulunmak. 7- Havacılık ile ilgili olarak...