21 / 05 / 2024

Stambul Evler Gayrimenkul iletişim

Stambul Evler Gayrimenkul iletişim

Stambul Evler Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ABD A.A.M.D.A.G tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi tarafından hayata geçirilen Zermeram Projesi'nin 1. etabı olan Elmas Evler'in lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek.

İskansız gayrimenkul alınır mı?

İskan ruhsatı kısaca oturma izni anlamına geliyor. İskan ruhsatı alınmamış evler aslında yasal olarak oturmaya müsait olmayan evler olarak biliniyor. Peki, İskansız gayrimenkul alınır mı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

İngiltere'de gayrimenkul yatırımları patladı!

İngiltere'de emlak vergisinin askıya alınması ile birlikte evler rekor bir hızla satılmaya başladı. Diğer yandan ülkede gayrimenkul fiyatları Mart ve Nisan aylarında yüzde 2,1 oranında yükseldi. 

Stambul Evler Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stambul Evler Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ABD A.A.M.D.A.G tarafından kuruldu.

Saray Evler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Evler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyneb Alfalahı tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Multi Evler konsepti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, değişen yaşam alışkanlıklarına uygun olarak tasarlanan 'Multi Evler'i ve 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli'ni gerçekleştirdiği toplantıyla tanıttı...

Kovid-19 gayrimenkul sektörünü dijitalleştirdi!

Koronavirüsle değişen sektörler arasında gayrimenkul sektörü de yer alıyor. Artık evler sanal turlarla dolaşılırken, tapular da online olarak alınıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Multi Evler Lansmanı 2 Ekim'de!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Multi Evler'in lansmanı 2 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

Konutta yeni talep: Sağlıklı evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektörünü değiştirdi. Pandemi döneminde insanlar bahçeli, balkonlu, doğa ile iç içe evler aramaya başladı.

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanılabilecek değişimleri anlattı. Yazıcı, apartman görevlileri, ortak alan kullanımı gibi konulara değinen Yazıcı, "Dubleks daireler ve balkonlu evler öne çıktı" dedi...

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

Stambul Evler Gayrimenkul iletişim Haberi

Stambul Evler Gayrimenkul iletişim

Stambul Evler Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ABD A.A.M.D.A.G tarafından kuruldu.

Stambul Evler Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Dünya piyasalarında genel kabul görmüş her türlü ürünün ithalatı , ihracatı, toptan veya perakende iç ve dış ticareti yapmak , yaptırmak ve aracılık etmek. 6-Televizyon, radyo, basın, yayın, sinema, mecmua, dergi, afiş, elektrik ve...