20 / 05 / 2024

Standard Poors fransa not

Standard Poors fransa not

Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's 'dan Fransa 'yı tedirgin eden bir karar geldi. S&P, Fransa'nın "aa artı" olan kredi notunun görünümünü durağandan negatife indirdi

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

S&P Fransa ve Almanya'nın kredi notunu teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) Fransa'nın ve Almanya'nın kredi notunu teyit etti.

SP Fransa ve S.Arabistan'ın kredi notlarını korudu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Fransa ve Suudi Arabistan'ın kredi notunu değerlendirdi. S&P'den yapılan yazılı açıklamaya göre 2 ülkenin kredi notunu korudu.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

S&P Türkiye'nin kredi notunu indirdi!

Türkiye'nin 2012 yılında anlaşmasını iptal ettiği ve değerlendirme istemediği uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), Türkiye'nin "BB+" olan notunu "BB"ye düşürdü, görünümü ise negatif olarak belirledi.

Fransa Nice Havalimanı ihalesi 8 gün süreyle ertelendi!

Nice Havalimanı ihalesi Fransa Ekonomi Bakanlığı tarafından 8 gün süreyle ertelendi. İhaleye Türk şirketi Limak 1.5 milyar Euro teklif vermişti.

Standard Life, İngiltere’de konut fonlarını askıya aldı!

Küresel operasyonlarında yaklaşık 253,2 milyar sterlin seviyesindeki yatırımları yöneten Standard Life’ın İngiltere’deki konut fonlarını geçici olarak işleme kapattığı belirtildi.

Fransa Nice En Nour Camii açıldı!

Fransa’nın Nice kentinde 15 yıldır hukuki sorun olmamasına rağmen belediye başkanları tarafından açılışı geciktirilen En Nour Camisi önceki gün kapılarını açtı.

Zorlu Enerji'nin rüzgar santraline Gold Standard sertifikası!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'daki rüzgar santraline "Gold Standard" sertifikası verildi. Şirket, böylece bu ülkede "Gold Standard" sertifikası alan ilk firma oldu.

Fransa Nice havalimanı ihalesinde Limak'a engel!

Fransa hükumetinin yüzde 60 oranında ortak olduğu Nice Cote d'Azur ve Lyon Saint Exupery havalimanlarını özelleştirmek açtığı ihalede Türk Limak grubunun olması tepkiye neden oldu.

Ideal Standard, Active Serisi ile banyolarda fark yaratıyor!

Dünya markası Ideal Standard, tasarım ve şıklık kavramlarını mükemmel bir denge ile yorumlayarak hayata geçirdiği Active Serisi ile günümüz banyolarını kolay bir dokunuşla göz alıcı bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Standard Poors fransa not Haberi

Standard Poors fransa not


Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's Fransa’nın kredi notunun görünümünü, Finlandiya’nın da kredi notunu düşürdü.


Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's'dan Fransa'yı tedirgin eden bir karar geldi. S&P, Fransa'nın "aa artı" olan kredi notunun görünümünü durağandan negatife indirdi. Kuruluş, görünümü değiştirmesine gerekçe olarak, ekonomik iyileşmenin gücüne ilişkin endişeleri gösterdi. Standard & Poor's'dan, Avrupa'nın en sağlıklı ekonomilerinden biri olarak gösterilen Finlandiya'yı da üzen bir açıklama geldi. S&P, Finlandiya'nın "3a" olan kredi notunu bir basamak düşürerek "aa artı"ya düşürdü. Euro Bölgesi'nde, üç büyük kredi derecelendirme kuruluşunun 3a notunu verdiği sadece Almanya ve Lüksemburg...