17 / 05 / 2024

Standard Poors hindistan notu

Standard Poors hindistan notu

S&P'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Hindistan'ın kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi, notunu "BBB-" olarak teyit etti.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

S&P Türkiye'nin kredi notunu indirdi!

Türkiye'nin 2012 yılında anlaşmasını iptal ettiği ve değerlendirme istemediği uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), Türkiye'nin "BB+" olan notunu "BB"ye düşürdü, görünümü ise negatif olarak belirledi.

Zorlu Enerji'nin rüzgar santraline Gold Standard sertifikası!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'daki rüzgar santraline "Gold Standard" sertifikası verildi. Şirket, böylece bu ülkede "Gold Standard" sertifikası alan ilk firma oldu.

Ideal Standard, Active Serisi ile banyolarda fark yaratıyor!

Dünya markası Ideal Standard, tasarım ve şıklık kavramlarını mükemmel bir denge ile yorumlayarak hayata geçirdiği Active Serisi ile günümüz banyolarını kolay bir dokunuşla göz alıcı bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Konut satışları için Çin ve Hindistan alternatif pazar!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekonomileri petrole dayalı ülkelerde sıkıntının devam etmesinin beklendiğini belirterek, konut satışları için alternatif pazar olarak Çin ve Hindistan’da tanıtım önerdi.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Türk müteahhitlerine Çin ve Hindistan'a karşı rekabet desteği!

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, "Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet edebilmesi amacıyla alternatif finansman modelleri geliştiriliyor." dedi.

Türk müteahhitlere Çin ve Hindistan'a karşı finansman desteği!

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet edebilmesi amacıyla alternatif finansman modelleri geliştirildiğini bildirdi.

Ideal Standard Tesi: hünerli bir seri!

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi.. Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor.

İtalyan ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

ISVEA, kısa sürede elde ettiği başarılar üzerine stratejik işbirliğini "Münhasır Distribütörlük" seviyesine taşıdı. Yeni anlaşma çerçevesinde yıl sonuna kadar Hindistan’da 20 mağaza açılacak.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

Hindistan'da çöken köprüyü inşa eden firmanın yetkilileri gözaltında!

Hindistan'ın doğusundaki Batı Bengal eyaletinin başkenti Kalküta'da dün çöken köprüyü inşa eden IVRCL şirketinin yetkilileri gözaltına alındı. Olayda ölenlerin sayısı 23'e, yaralananların sayısı 80'e yükseldi.

Standard Poors hindistan notu Haberi

Standard Poors hindistan notu


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Hindistan'ın kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi, notunu "BBB-" olarak teyit etti.


S&P'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Hindistan'ın iyileşen politik durumu, ülkede reformların uygulanabilmesi için uygun bir ortam oluşturdu" ifadesine yer verildi. 


Açıklamada, Hindistan'da yeni seçilen hükümetin reformları uygulama gücüne sahip olduğu vurgulandı. Hindistan'ın büyüme ve enflasyon gibi makroekonomik verilerde ilerleme kaydetmesi durumunda not artırımının gelebileceği, makroekonomik verilerde gerileme durumunda ise not indirimi yapılabileceği dile getirildi.


Açıklamada, görünümün negatiften durağana çevrilmesinin, hükümetin reformları uygulama konusundaki gücü ve isteğinin göstergesi olduğu da...