06 / 07 / 2024

Standard Poors konut

Standard Poors konut

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's yayımladığı raporda, Türkiye'de konut sektöründeki iç talebin 2015'te toparlanacağı tahmininde bulundu..

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

S&P Türkiye'nin kredi notunu indirdi!

Türkiye'nin 2012 yılında anlaşmasını iptal ettiği ve değerlendirme istemediği uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), Türkiye'nin "BB+" olan notunu "BB"ye düşürdü, görünümü ise negatif olarak belirledi.

Standard Life, İngiltere’de konut fonlarını askıya aldı!

Küresel operasyonlarında yaklaşık 253,2 milyar sterlin seviyesindeki yatırımları yöneten Standard Life’ın İngiltere’deki konut fonlarını geçici olarak işleme kapattığı belirtildi.

S&P: Türkiye'deki konut sigorta sektörü riski ılımlı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), “Türkiye’deki kaza ve konut sigorta endüstrisi ve sektörle ilişkili ülke riski için değerlendirmemiz ılımlı seviyede” dedi.

İnanç Kabadayı: Türkiyede konut sektörü büyümeye devam edecek!

Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Standard & Poor's Ocak ayı raporuna işaret etti. Kabadayı, gayrimenkul sektöründe konut talebinin gelir seviyesiyle paralel olarak arttığını dile getirdi.

Mert Yıldızhan'dan Konutta balon iddiasına doğru proje çözümü!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors'un (S&P) yayımladığı "Gelişmekte Olan Ülkeler Konut Piyasaları Araştırması", Türk konut sektöründe yaşanan “balon” tartışmasını yeniden başlattı.

Standard & Poor’s'tan Türkiye'te kritik konut uyarısı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors (S&P) Türkiye konut piyasasının iç ve dış taleple desteklendiğini vurguladı, ancak, ABD’de olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu uyarısında bulundu.

S&P'den Türkiye konut piyasasına kritik uyarı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors, ABD Merkez Bankası'nın olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu belirtti.

Elysium Serene Kandilli Ideal Standard Yaşam Alanı ödülünü aldı!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğada modern bir yaşamın kapılarını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Konut fiyatları iki yıl içerisinde düşecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's. İsrail, Rusya, Güney Afrika ile beraber Türkiye'de de konut arzı talepten fazla olduğu için iki yıl içinde konut fiyatlarının düşeceğini açıkladı.

Standart&Poor's: Türkiye'de konut fiyatları düşecek!

Uluslararası kredi derecelendirilme kuruluşu Standard & Poor's, İsrail, Rusya, Güney Afrika ile beraber Türkiye'de-de konut arzı talepten fazla olduğu için iki yıl içinde konut fiyatlarının düşeceğini açıkladı.

Türk konut piyasasına S&P analizi!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye'deki konut piyasası ile ilgili, "Kredi odaklı iç talepten uzak olarak daha fazla ihracata dayalı hareket edecek" değerlendirmesi yaptı.

Türkiye konut piyasası ihracata dayalı hareket edecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu oaln Standard & Poor's, "Türkiye konut piyasası kredi odaklı iç talepten uzak olarak daha fazla ihracata dayalı hareket edecek" değerlendirmesinde bulundu.

Standard Poors konut Haberi

Standard Poors konut

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's yayımladığı raporda, Türkiye'de konut sektöründeki iç talebin 2015'te toparlanacağı tahmininde bulundu. S&P'nin Gelişmekte Olan Ülkeler Konut Piyasaları Araştırmaları adlı raporunda, kısa vadede Türkiye konut piyasasının fonlama koşullarının destekleyici olarak kalmasını beklediği tespiti yer aldı. 


GÜÇLÜ YAPISAL TALEP 

Yabancı alıcıların Türkiye konut piyasasına karşı ilgisinin pazarı desteklemeye devam edeceği öngörüsüne yer verilen raporda, "Türkiye'nin artan genç nüfusundan kaynaklanan güçlü yapısal talep, konut piyasalarındaki ana itici etken olarak kalmaya devam edecek" denildi. Reyting şirketi, 2015'te daha uygun parasal koşullar ve düşük petrol fiyatlarının sonucu temel enflasyondaki düşüş ve neticesindeki satınalma gücündeki artışın Türkiye konut piyasasındaki iç talebi canlandırması beklentisine yer...