28 / 07 / 2024

Standard Poors konutta iç talep

Standard Poors konutta iç talep

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's yayımladığı raporda, Türkiye'de konut sektöründeki iç talebin 2015'te toparlanacağı tahmininde bulundu..

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

S&P Türkiye'nin kredi notunu indirdi!

Türkiye'nin 2012 yılında anlaşmasını iptal ettiği ve değerlendirme istemediği uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), Türkiye'nin "BB+" olan notunu "BB"ye düşürdü, görünümü ise negatif olarak belirledi.

Mert Yıldızhan'dan Konutta balon iddiasına doğru proje çözümü!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors'un (S&P) yayımladığı "Gelişmekte Olan Ülkeler Konut Piyasaları Araştırması", Türk konut sektöründe yaşanan “balon” tartışmasını yeniden başlattı.

Standard & Poor’s'tan Türkiye'te kritik konut uyarısı!

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors (S&P) Türkiye konut piyasasının iç ve dış taleple desteklendiğini vurguladı, ancak, ABD’de olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu uyarısında bulundu.

Kiralama işlemlerine ilişkin Türkiye muhasebe standardı tebliğinde değişiklik tebliği!

Kiralama işlemlerine ilişkin Türkiye muhasebe standardı hakkında tebliğte değişiklik yapılmasına dair tebliğ 12 Kasım 2014 tarihinde 29173 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğte yapılan değişiklikler..

Satılık konutta en pahalı semt Bebek!

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da en değerli ilk 5 semt sıralandı. Satılık konutta en pahalı semt 20 bin 858 TL'lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu...

8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde Anthill B Kule Kat:54'te gerçekleşen Konutta Satış Pazarlama Buluşmaları'nın yedincisinde konutta 2014'ün son çeyrekten beklentileri ve de hedefleri hakkında konuşuldu...

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın sekizincisi gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları toplantısında birçok firma temsilcisi 2014 yılının son çeyreği ile ilgili fikirlerini paylaştı, beklentilerini anlattı...

Dünya devi İdeal Standard, Türkiye'de 64 noktaya ulaştı!

İdeal Standard, Türkiye’de de yeni satış noktaları açarak hızlı büyümesini sürdürüyor. ECE Holding’in 2008 yılında Türkiye’ye getirdiği Ideal Standard, şu an İstanbul’da 18, Türkiye’de ise 64 noktada hizmet veriyor...

Ideal Standard Rimless teknolojisi banyolara hijyen getiriyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan dünyanın lider markası Ideal Standard, klozetler için geliştirdiği Rimless teknolojisi ile banyolarda temizliği kolay hale getirirken, maksimum düzeyde hijyen sağlıyor.

İdris Güllüce: Konutta balon yok!

Sosyal yapının değişmesi nedeniyle çekirdek aile sayısının yüzde 78’e ulaştığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce 'Konutta balon yok. Ama Türkiye’de müthiş bir konut açığı var' dedi.

Standard Poor's Avrupa'yı tedirgin etti!

Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's 'dan Fransa 'yı tedirgin eden bir karar geldi. S&P, Fransa'nın "aa artı" olan kredi notunun görünümünü durağandan negatife indirdi

Standard and Poor's'dan Fransa'ya kötü haber!

Standard and Poor 's (SP) kuruluşundan yapılan yazılı açıklamada, 2014 yılı içindeki düşük ekonomik büyüme hedefiyle kamu borçlarının düşürülememesi, perspektifin durağandan negatife indirilmesine gerekçe gösterildi.

Standard Poors konutta iç talep Haberi

Standard Poors konutta iç talep

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's yayımladığı raporda, Türkiye'de konut sektöründeki iç talebin 2015'te toparlanacağı tahmininde bulundu. S&P'nin Gelişmekte Olan Ülkeler Konut Piyasaları Araştırmaları adlı raporunda, kısa vadede Türkiye konut piyasasının fonlama koşullarının destekleyici olarak kalmasını beklediği tespiti yer aldı. 


GÜÇLÜ YAPISAL TALEP 

Yabancı alıcıların Türkiye konut piyasasına karşı ilgisinin pazarı desteklemeye devam edeceği öngörüsüne yer verilen raporda, "Türkiye'nin artan genç nüfusundan kaynaklanan güçlü yapısal talep, konut piyasalarındaki ana itici etken olarak kalmaya devam edecek" denildi. Reyting şirketi, 2015'te daha uygun parasal koşullar ve düşük petrol fiyatlarının sonucu temel enflasyondaki düşüş ve neticesindeki satınalma gücündeki artışın Türkiye konut piyasasındaki iç talebi canlandırması beklentisine yer...