03 / 05 / 2024

Star GYO İnşaat adresi

Star GYO İnşaat adresi

Star GYO İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdi Öztürk ve Halil Nuroğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kut tarafından kuruldu.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Yeşil GYO'dan son dakika Innovia 4 açıklaması: İnşaat neden başlamıyor?

Yeşil GYO Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Innovia 4 projesinde son durum ne? İnşaat başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Polar Star İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polar Star İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Saeıd Roustaazad tarafından kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Star GYO İnşaat adresi Haberi

Star GYO İnşaat adresi

Star GYO İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdi Öztürk ve Halil Nuroğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.


Star GYO İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı...