09 / 05 / 2024

star life teslim tarihi ne zaman

star life teslim tarihi ne zaman

Star Life teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, proje 7 blok halinde yükseliyor

Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi!

9 blok şeklinde yükselen Esenyurt Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Sancaktepe Celestia Life teslim tarihi!

Sancaktepe Celestia Life Evleri projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 513 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

İzmir Doğa Park Life teslim tarihi!

Koç İnşaat'ın projesi Doğa Park Life, önümüzdeki Eylül ayının sonunda satışa çıkarılacak. İzmir'de yükselen Doğa Park Life projesi 42 lüks daireden oluşuyor...

Star Life Silivri Villaları şehir karmaşasından uzak hayat sunuyor!

İstanbul’a çok yakın ancak şehir karmaşasından uzakta bir hayat sunma anlayışı, özel konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan 90 villalık “Starlife Silivri”de, sevdiklerinizle hayatın keyfini çıkaracağınız bir yaşam mümkün.

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Pana Brooklyn Life Fikirtepe teslim tarihi!

Pana Brooklyn Life Fikirtepe teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. Pana Yapı imzasını taşıyan Brooklyn Life Fikirtepe projesinde 431 daire, 14 ticari ünite bulunuyor...

Brooklyn Life Kadıköy ne zaman teslim?

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı proje toplam 72 bin metrekare inşaat alanıns yayılacak. Proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Brooklyn Life Kadıköy ne zaman teslim?

Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

Satışların devam ettiği Life In Vera Evleri 1.056 adet daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

Ankara İncek Life ne zaman teslim?

146 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ankara İncek Life Evleri'nde fiyatlar 487 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ankara İncek Life ne zaman teslim?

Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi!

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi 2017 yılının Nisan ayı olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera teslim tarihi!

Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin yer aldığı Life In Vera'da konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor. Proje Vera Group imzası ile yükseliyor. İşte Esenyurt Life In Vera teslim tarihi...

Folkart Life Bornova projesi teslim tarihi!

Folkart Life Bornova projesi teslim tarihi 2017 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor.

Bornova Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

Bornova Folkart Life Bornova Evleri İzmir ‘in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Proje Folkar Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

star life teslim tarihi ne zaman Haberi

star life teslim tarihi ne zaman

Star Life projesi Numanoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede yer alan konut tipleri 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Star Life teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor.


7 blok halinde yaşama geçirilen Star Life Evleri 'nde ilk 4 bloğun satışları başladı. Projedeki A blok ve B blok 11 katlı diğer bloklar ise 10 katlı olarak tasarlandı.


Star Life teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor. 3 ada halinde inşa edilen Star Life Evleri 'nin ilk adasında A, B ve C blok, 2. adasında D ve E blok, 3. adasında ise F ve G blok yer alıyor.


Star Life fiyatları 320 bin liradan başlıyor, 380 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor. Star Life teslim tarihi için haberimizden...