30 / 04 / 2024

Star Towers Rezidans Esenyurt iletişim

Star Towers Rezidans Esenyurt iletişim

Star Towers satılık konutların fiyatları 2 oda 1 salon konut tipleri için 306 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar müşterilere hemen teslim ediliyor

Velvet Towers Rezidans fiyat!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek olan proje Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Velvet Towers Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 385 bin TL’den başlıyor.

Velvet Towers Rezidans daire fiyatları!

Velvet Towers Rezidans daire fiyatları 385 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kadıköy Fikirtepe'de inşa edilen Velvet Towers Rezidans projesinin 2018 yılının ikinci yarısında tamamlanması planlanıyor...

Velvet Towers Rezidans nerede?

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla yükselecek olan proje 3 blok halinde yükselecek. Proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Proje Velvet Towers Rezidans nerede?

Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri!

Daire fiyatlarının 176 bin TL'den başladığı Elmar Towers Rezidans 650 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 803 adet daireden oluşuyor. İşte Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri...

Elmar Towers Rezidans ulaşım!

Elmar Towers Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede yükseliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 800 daire mevcut.

Elmar Towers Rezidans satış ofisi!

Elmar Towers Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yer alan proje 3 kuleden meydana geliyor.

Oran Marina Towers Rezidans teslim tarihi!

Oran Marina Towers Rezidans teslim tarihine göre projedeki daireler 2018 yılında teslim edilecek. 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile de ödeme yapılan projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Elmar Towers Rezidans satılık!

Elmar Towers Rezidans satılık daireler 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Toplam 800 adet daireden oluşan proje Ankara İl'inde Eskişehir yolu üzerinde yükseliyor. Projede toplam 800 adet daire bulunuyor.

Oran Marina Towers Rezidans!

Oran Marina Towers Rezidans projesinde yüzde 10 peşinatta kalan kısım 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 1+1 daireler 330 bin TL'den başlayan projede toplam 912 adet daire bulunuyor.

Sinpaş Marina Towers Rezidans iletişim!

Sinpaş Marina Towers Rezidans iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Projede daire bedelinin yüzde 10'luk kısmı peşin olarak ödeniyor, kalan bedel 40 ay vade farksız vadelendiriliyor.

Elmar Towers Ankara'nın en yüksek rezidansı olacak!

Elmar Yapı, Ankara’nın en yüksek rezidansını inşa etmek için kolları sıvadı. Satışına nisanda başlanacak Elmar Towers Ankara, Eskişehir yolu üzerinde yükselecek...

Star Towers'ta icradan satılık 7 daire! 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi; Esenyurt'taki Star Towers'ta yer alan 7 adet daireyi satışa çıkarıyor. Söz konusu dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor ve 375 bin TL'ye kadar çıkıyor.

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim?

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Star Towers projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Star Towers Rezidans Esenyurt iletişim Haberi

Star Towers Rezidans Esenyurt iletişim

Star Towers, RDS ile Reform İnşaat tarafından Esenyurt Bölgesi'nde Avrupa Yakası'nda hayata geçiriliyor. Esenyurt Star Towers projesi kapsamında 5 blok ve bu bloklarda 679 konut ile 109 ticari ünite bulunuyor. 


21 bin metrekarelik inşaat alanından meydana gelen Star Towers satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


 


Star Towers satılık konut fiyatları!

Star Towers satılık daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon konutların fiyatları 240 bin liradan ve 2 oda 1 salon konutların fiyatları 306 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Star Towers Rezidans Esenyurt ödeme koşulları!

Star Towers Rezidans Esenyurt ödeme planı kapsamında...