29 / 04 / 2024

Starbucks çin mağazası

Starbucks çin mağazası

Bosch Güvenlik Sistemleri iş kolunun çözümlerinden biri olan Bosch Genel Seslendirme Sistemleri, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Çin’deki 200 mağazasında kullanıldı.

GAP 19 mağazası için kapatma kararı aldı!

Ünlü giyim markası GAP İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren 19 mağazası için kapatma kararı aldı. 

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Halsa 19'uncu mağazasını Çin'de açtı!

Yatak üretiminin öncü markalarından Halsa, Ekim ayında Çin'de 19'uncu mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

​Starbucks’ın Akasya AVM’deki mağazası yeni yerine taşındı!

Starbucks’ın İstanbul Akasya Alışveriş Merkezi'ndeki ikinci mağazası daha geniş ve konforlu olan yepyeni yerinde kahve tutkunlarıyla buluşuyor.

Kaleseramik’in Çanakkale’deki mağazası açıldı!

Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesinde yer alan yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

Ayşe Boyner Faraway’in ilk mağazasını açtı!

Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markası olan Faraway’in ilk mağazasını açtı...

Burberry Çin'de 24 mağazasını kapattı!

Çin'de yaşanan coronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını kapatan markalar arasına, dünyaca ünlü marka Burberry de katıldı. Burberry 24 mağazasını kapattığını açıkladı...

Starbucks, Çin'deki 2 binden fazla mağazasını kapatıyor!

Küresel gelirinin yüzde 10'unu Çin'den kazanan Starbucks, koronavirüs tehdidi nedeniyle ülkedeki kafelerinin yarısından fazlasını geçici olarak kapattığını duyurdu. Starbucks'ın Çin'de 4 bin 300 mağazası bulunuyor....

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

Starbucks çin mağazası Haberi

Starbucks çin mağazası

Bosch Güvenlik Sistemleri, Starbucks’ın Çin’in Jiangsu, Zhejiang ve Şangay kentlerindeki halen faaliyet gösteren 200 mağazasında misafirlerin yaşadığı mükemmel kahve deneyimine eşlik ediyor.


Bosch Güvenlik Sistemleri, Starbucks Coffee Company ve Starbucks’un Çin’deki ortağı Uni President China Holdings ile yaptığı anlaşma sonucu, 3 kentte mevcut olan tüm mağazaların ses sistemlerini yeniledi. Starbucks mağazalarının her birinde kullanılmak üzere bir adet PLENA (PLE) mikser amfi, iç ve dış mekan kullanımı için de mağaza büyüklüğüne göre yüksek kaliteli kabin hoparlörleri tercih edildi. Starbucks’ın Çin’de açılması beklenen toplam 300 yeni mağazasında da aynı ekipman ve teknolojiler kullanılacak.


Bosch'tan işletmelere özel PLENA genel seslendirme sistemi...

‘Yaşam için teknoloji’ üreten Bosch’un tasarladığı PLENA genel seslendirme sistemi, restoranlar veya benzin istasyonları gibi küçük ve orta ölçekli mekanlar için özel olarak geliştirildi....