20 / 05 / 2024

starcity çocuk atölyeleri

starcity çocuk atölyeleri

Starcity Outlet, 2018'e girmeye az bir zaman kala yeni yıl coşkusunu hem büyüklere hem çocuklara daha iyi hissettirmek için yepyeni etkinlik programıyla ziyaretçilerini karşılıyor...

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Çocuk verileri tehlikede! Instagram’a rekor ceza kesildi!

En popüler sosyal medya uygulamalarının başında gelen Instagram çocuk verilerini tehlikeye mi atıyor? İrlanda'da kesilen 405 milyon euro para cezası, iletişim verilerini ele alıyor.

Bitlis'teki tekstil atölyeleri binaları 10 yıllığına kiraya verilecek!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Beş Minare'deki tekstil atölyeleri binalarını 10 yıllığına kiraya verilecek.

Güngören Millet Bahçesi planları onaylandı! 

TOKİ'nin İstanbul Güngören Millet Bahçesi için hazırladığı imar planları bugün askıya çıkarıldı. Millet Bahçesi kapsamında, 34 bin metrekarelik araziye yapılacak millet bahçesinde, millet kıraathanesi, ibadethane, sanat atölyeleri, tenis-basketbol, voleybol gibi spor alanları yapılacak...

İzmir'de Çocuk Dünyası Projesi durduruldu!

Mayıs 2018’de Bornova Belediyesi tarafından temeli atılan yaklaşık 3.5 milyon lira harcanan 12.8 milyonluk ‘Çocuk Dünyası’ projesi durduruldu. Bornova Belediyesi Başkanı Mustafa İduğ, “Müteahhit firma çekildi, yeniden ihaleye çıkacağız” diye konuştu...

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

Starcity Outlet'te yılbaşına özel çocuk kulübü etkinlikleri!

Starcity Outlet, 2018'e girmeye az bir zaman kala yeni yıl coşkusunu hem büyüklere hem çocuklara daha iyi hissettirmek için yepyeni etkinlik programıyla ziyaretçilerini karşılıyor...

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor!

Bursa Osmangazi'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor. Hastane büyesinde 250 yataklı genel hastane, 250 yataklı onkoloji hastanesi ve 250 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi yapılacak.

Bayraklı Belediyesi şantiye binasının temeli atıldı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

Beşiktaş Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş’ta yaşayan ailelere ve miniklere kazandırdığı kreşin adı ise “Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi” oldu. 16 Eylül'de kaybettiğimiz değerli sanatçı Tarık Akan’ın adı yeni açılan kreşimizde yaşatılacak.

starcity çocuk atölyeleri Haberi

starcity çocuk atölyeleri

Starcity Çocuk Kulübü ziyaretçileri için Aralık ayında yepyeni bir etkinlik programı sunuluyor. Renklerin, simlerin, pulların, dileklerin ve eğlencenin iç içe geçeceği Starcity Outlet Çocuk Kulübü Etkinlikleri ile ziyaretçiler yılbaşı hediyelerinin, yeni yılkartlarının, çam ağaçlarının ve yılbaşı süslemelerinin hazırlanacağı atölyelere diledikleri ölçüde katılabilecekler.
 

Minikler çocuk kulübünde akranlarıyla birlikte kendi elleriyle ürettikleri hediyeler hazırlayacaklar, karton, keçe, kumaş gibi materyaller kullanarak çam ağaçları, Noel babalar, yılbaşı geyikleri, kar küreleri, yılbaşı kartları gibi birbirinden yaratıcı objeler tasarlayacak.


 Starcity Outlet Çocuk Kulübü Yeni Yıl Atölyeleri, 2 -31 Aralık tarih aralığını kapsayan her Cumartesi-Pazar, 14.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırlıyor. 


Temmuz 2016 itibariyle Gençoğlu Grup’a geçen ve JLL Türkiye’nin deneyimli kadrosuyla yönetilen Starcity, Atatürk Havalimanı ve CNR Fuar merkezine yakın konumu, bünyesindeki dünya markaları ve...