20 / 05 / 2024

Starcity Outlet Çocuk Kulübü etkinlikleri

Starcity Outlet Çocuk Kulübü etkinlikleri

Starcity Outlet, 2018'e girmeye az bir zaman kala yeni yıl coşkusunu hem büyüklere hem çocuklara daha iyi hissettirmek için yepyeni etkinlik programıyla ziyaretçilerini karşılıyor...

Starcity Outlet'te yılbaşına özel çocuk kulübü etkinlikleri!

Starcity Outlet, 2018'e girmeye az bir zaman kala yeni yıl coşkusunu hem büyüklere hem çocuklara daha iyi hissettirmek için yepyeni etkinlik programıyla ziyaretçilerini karşılıyor...

Starcity Outlet yenilenen yüzüyle açıldı!

Avrupa Yakası’nın gözde outlet alışveriş merkezi Starcity Outlet; ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve daha ferah bir ortamda yaşamaları için başladığı renovasyon çalışmalarını tamamladı. 

Starcity Outlet yenilendi!

Starcity Outlet; ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve daha ferah bir ortamda yaşamaları için başladığı renovasyon çalışmalarını tamamladı. 

Starcity Outlet AVM yenileniyor!

Türkiye'nin en prestijli outleti unvanına sahip ve Avrupa yakasının 'En parlak yıldızı' olarak anılan Starcity Outlet sadece bugünün değil, önümüzdeki on yılın da beklentilerine cevap veren yeni planlamaları ve mimarisiyle misafirleriyle buluşmak üzere renovasyon sürecine girdi.

Starcity Outlet'in Gençoğlu'na devredilmesine izin çıktı!

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Starcity Outlet Alışveriş Merkezinin hisselerinin tamamının Gençoğlu AVM Yatırımları AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Starcity Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Yenibosna'da konumlanan Starcity Outlet Center, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Starcity Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Starcity AVM bayramda kaçta açılır?

Starcity AVM bayramda açık mı?

İstanbul Yenibosna'da konumlanan Starcity Outlet Center, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Peki, Starcity AVM bayramda açık mı? Starcity AVM bayramda kaçta açılır?

FLO Bornova Outlet Center'da mağaza açtı!

Kadın, erkek ve çocuk ayakkabı markalarıyla her yaştan her zevke hitap eden Flo'nun 219. mağazası Park Bornova Outlet Center'da hizmete açıldı.

Starcity Outlet Center satılıyor!

Yenibosna’da Boyner Grubu ile Yıldız Holding’in ortak yatırımı ile 2010 yılında açılan Starcity Outlet Center satılıyor. Boyner Grubu’na fonlardan gelen teklif, Yıldız Holding’e de cazip geldi...

StarCity'ye 24 yeni kiracı geldi!

StarCity Outlet Center, İstanbul Yenibosna'da kapılarını açalı tam dört yıl oldu. Altınyıldız Fabrikası'nın yerine yapılan bu alışveriş merkezinin yüzde 60'ı Yıldız Holding'e, yüzde 40'ı ise Boyner Holding'e ait...

Novada Outlet Söke'de lunapark keyfi başladı!

Çocuk Eğlence Dünyası Konsepti ile çocuklu ailelere özel imkânlar sağlayan Novada Outlet AVM Söke, bu sefer de bünyesine kattığı lunapark ile eğlence severlerin akınına uğruyor...

Novada Outlet Söke'de lunapark keyfi başladı!

Çocuk Eğlence Dünyası Konsepti ile çocuklu ailelere özel imkânlar sağlayan Novada Outlet Söke, bu sefer de bünyesine kattığı lunapark ile eğlence severlerin akınına uğru yor...

Kale Outlet Center doğum günü partilerine ev sahipliği yapıyor!

Minik ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Kale Outlet Center ’ın düzenlediği her Çocuk Doğum Günü Partisi etkinliği her Cumartesi saat 15:00-16:00’da sahne katında gerçekleşiyor.

Starcity Outlet Çocuk Kulübü etkinlikleri Haberi

Starcity Outlet Çocuk Kulübü etkinlikleri

Starcity Çocuk Kulübü ziyaretçileri için Aralık ayında yepyeni bir etkinlik programı sunuluyor. Renklerin, simlerin, pulların, dileklerin ve eğlencenin iç içe geçeceği Starcity Outlet Çocuk Kulübü Etkinlikleri ile ziyaretçiler yılbaşı hediyelerinin, yeni yılkartlarının, çam ağaçlarının ve yılbaşı süslemelerinin hazırlanacağı atölyelere diledikleri ölçüde katılabilecekler.
 

Minikler çocuk kulübünde akranlarıyla birlikte kendi elleriyle ürettikleri hediyeler hazırlayacaklar, karton, keçe, kumaş gibi materyaller kullanarak çam ağaçları, Noel babalar, yılbaşı geyikleri, kar küreleri, yılbaşı kartları gibi birbirinden yaratıcı objeler tasarlayacak.


 Starcity Outlet Çocuk Kulübü Yeni Yıl Atölyeleri, 2 -31 Aralık tarih aralığını kapsayan her Cumartesi-Pazar, 14.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırlıyor. 


Temmuz 2016 itibariyle Gençoğlu Grup’a geçen ve JLL Türkiye’nin deneyimli kadrosuyla yönetilen Starcity, Atatürk Havalimanı ve CNR Fuar merkezine yakın konumu, bünyesindeki dünya markaları ve...