08 / 05 / 2024

Starlife Silivri say yapı

Starlife Silivri say yapı

Toplam inşaat alanı 100 bin metrekare olan Say Yapı Starlife Silivri projesi kapsamında villa fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Starlife Silivri'de metrekare fiyatları 1.950 liradan başlangıç gösteriyor...

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Silivri Balaban Mahallesi parselasyon planı askıda!

Silivri İlçesi, Balaban Mahallesi, 551 ada, 19 ve 31, 553 ada, 1 parsel ile 558 ada, 1, 2, ve 24 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Silivri Selimpaşa Mahallesi parselasyon planı askıda!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi, 3613 ve 3617 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap kura çekilişi 2 gün sonra!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi için geri sayım başladı. Projedeki konutların kuraları 26 Haziran tarihi itibariyle çekilmeye başlanacak...

Silivri'de metruk binalar yıkıldı!

Silivri Belediyesi ekipleri, 3194 sayılı İmar Kanunu kapsamında bölgede tehlike arz eden metruk yapıların yıkımını tamamladı.

TOKİ Silivri'ye kaç başvuru geldi 2019?

TOKİ Silivri'ye kaç başvuru geldi 2019 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 685 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Silivri Alipaşa 2019 başvuru sayısı...

Silivri'nin parselleri lüks sitelerin kullanımına açıldı!

Sayıştay, Silivri Belediyesi’ne ait 60 arsanın satışından sonra rapor hazırladı. Raporda, imar planlarında park, yeşil alan, yol, otopark olması gereken yerlerin n lüks sitelerde oturan vatandaşların kullanımına açıldığı belirlendi.

Silivri Alipaşa 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri'ye bağlı Alipaşa Mahallesi, 293 ada 1 sayılı parsel ve 295 ada 1 sayılı parsel ile bu parseller arasında kalan kadastral yollara ilişkin imar planı askıya çıktı..

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kurası nerede çekilecek?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi için geri sayım başladı. Projeye 9 bin başvuru geldi. Peki kura saat kaçta ve nerede çekilecek?

Silivri 3. Etap KİPTAŞ sözleşme işlemleri!

Silivri 3. Etap KİPTAŞ sözleşme işlemleri hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. Başvuruların konut sayısını geçmesi halinde projede satışlar kura ile yapılacak. 

Starlife Silivri'de metrekaresi 6 bin TL!

Say Yapı tarafından inşa edilen Starlife Silivri projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Starlife Silivri projesinde ikinci etaptaki müstakil villaların fiyatları 1.5 milyon TL-2.3 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Star Life Silivri Villaları şehir karmaşasından uzak hayat sunuyor!

İstanbul’a çok yakın ancak şehir karmaşasından uzakta bir hayat sunma anlayışı, özel konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan 90 villalık “Starlife Silivri”de, sevdiklerinizle hayatın keyfini çıkaracağınız bir yaşam mümkün.

Starlife Silivri say yapı Haberi

Starlife Silivri say yapı


Starlife Silivri proojesi İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de Say Yapı imzasıyla hayata geçiyor.Say Yapı Starlife Silivri'de toplamda 90 adet villa bulunuyor.


Şubat 2017 fiyat listesi için tıklayın


Starlife Silivri villa fiyatları metrekaresi 1.950 liradan başlayarak yükseliyor. Starlife Silivri projesinde villaların teslimleri hemen yapılıyor.


Starlife Silivri projesinde tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödenmesi koşuluyla banka kredisi kullanılabiliyor. Kalan miktar ise 120 aya kadar vadelendiriliyor. 


Temeli 2006 Nisan'da atılan Starlife Silivri projesindeki konutların A tipinde olanları 440 metrekare, B tipinde olanları 350 metrekare ve C tipinde olanları ise 300 metrekare alan üzerinde tasarlandı.


Say Yapı Starlife Silivri adres: Mimar Sinan Mh. (E5 Karayolu üzeri Maxi AVM Yanı) Silivri


Telefon: 0 212 736 03 81

Web Adresi: www.starlifesilivri.com

Çiğdem...