05 / 05 / 2024

Starwood adana sheraton

Starwood adana sheraton

Uluslararası ödüllü Sheraton Adana Otel, şehrin kültürel ve tarihi unsurlardan ilham alan modern stiliyle, dikkat çekici yapılar arasındaki yerini aldı. Otel, Adana Havalimanı'na 4,5 kilometre uzaklıkta yükseliyor..

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

Sheraton Starwood 13 milyar dolara Çinliler'e satılıyor!

Dünyaca ünlü Sheraton otellerini de bünyesinde bulunduran Starwood satılıyor. Şirketin 13 milyar dolar karşılığında Çinli Anbang’ın olması bekleniyor. Anbang, Starwood’u satın alırsa şirket büyük bir yatırım grubuna dönüşecek.

Marriott, Sheraton’u alacak, en büyük olacak!

Dünyanın en önde gelen otel zinciri Marriott’ın, Sheraton’ı da bünyesinde bulunduran “Starwood Hotels”i 12.2 milyar dolara satın alacağı bildirildi. İmzalar atılırsa Marriott birinci olacak.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels&Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile hayata geçirilen Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı.

Four Points by Sheraton İstanbul açıldı!

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışı yapıldı. İstanbul’un önemli sanayi bölgesi olan İMES’in merkezinde açılan otel, Anadolu yakasının ilk Starwood oteli olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışını ve Four Points by Sheraton markasının Türkiye’ye girişini duyurdu.

Adana kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Adana’da Sheraton oteli konferans salonunda Adana’nın Kentsel Dönüşüm Sorunu’nun tartışıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantıyı 600 kişinin izlemesi, kentsel dönüşüm sorununun Adana için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Adana Modern Şehircilik Ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Türkiye genelinde çok sayıda ilde yapılması planlanan, Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin ilki Adana’da gerçekleştiriliyor. Zirve, 26 Şubat 2015 tarihinde, Sheraton Oteli’nde, saat 13:00-18:00 arasında gerçekleştirilecek..

Samsun’un artık bir ‘Sheraton’ oteli var!

Tanrıverdi ailesi memleketleri Samsun’a 150 milyon dolarlık yatırımla Starwood Hotels bünyesindeki Sheraton’u getirdi. 221 odalı otelin önüne kurulacak limanla yakında Samsun’da yat turizmi de başlayacak

Vancouver'ın mimarı Sidney Rasekh Çukurova Yapı Zirvesi'nde!

18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi, Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Hasekiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Adana Sheraton Otel Starwood'un Türkiye'deki 10. oteli!

Uluslararası ödüllü Sheraton Adana Otel, şehrin kültürel ve tarihi unsurlardan ilham alan modern stiliyle, dikkat çekici yapılar arasındaki yerini aldı. Otel, Adana Havalimanı'na 4,5 kilometre uzaklıkta yükseliyor..

Starwood adana sheraton Haberi

Starwood adana sheraton

Çukurova Bölgesi'nin merkezinde konumlanan, İki Design Mimarlık ve Metex Design tarafından tasarlanan Sheraton Adana Otel, Adana'nın Seyhan Nehri'yle buluştuğu noktada, dalgalı görünümlü cephesiyle nehrin hareketini yakalarken, kentsel bir perde olarak şehrin siluetine dinamizm katıyor. "Ülke çapındaki stratejik büyüme hedefimizi vurgulayan ve Starwood'un Türkiye'deki 10'uncu oteli olan Sheraton Adana'yı hayata geçirirken Adalı Holding'le birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz" diyen Starwood Hotels & Resorts Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale, "Grubumuzun en ikonik markasını Adana'da hizmete açtık" şeklinde konuştu. Adana Havalimanı'na 4,5 kilometre uzaklıkta, Merkez Park'a yürüme mesafesinde ve şehrin popüler alışveriş merkezlerinden Optimum Outlet'e yakın bir konumda yer alan 17 katlı Sheraton Adana'da 18'i süit olmak üzere 240 oda bulunuyor. Her odada konuklara Sheraton Sleeper Bed® imzalı mükemmel bir...