18 / 05 / 2024

Steelife afrika hastane projesi

Steelife afrika hastane projesi

Somali'nin Başkenti Mogadişu'da hayata geçirilen Türk Hastanesi'nin yapımında hafif çelik yapı sistemi ile Steelife tercih edildi. Sektörünün önde gelen markalarından Steelife, hastanenin ileri kaba inşaatını 5 ay gibi kısa bir sürede tamanladı

Afrika'da Türk şehri inşa ediliyor!

Türkiye-Afrika İş Adamları Derneği (TABA), Afrika kıtasının 54 ülkesinde Türk şehri kurmayı hedefliyor. Okul, hastane, konut, otel ve AVM’nin olacağı pilot şehir için ilk imza 1 yıl içinde atılacak. Projede 2 yıl içinde de inşaat başlayacak.

Sıla Grup Afrika'da yeni bir sağlık yatırımı yapacakl

Sıla Grup, İran'da toplam bin 750 yataklı, 700 milyon dolarlık iki hastane ihalesi aldı. Sıla Danışmanlık ve Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurul Başkanı Dr. İhsan Şahin Afrika pazarına yeni bir sağlık yatırımı yapacaklarını dile getirdi.

Taca İnşaat, Afrika'da hastane kuracak!

Japon devin Afrika’da başlattığı hastane yatırımlarının hem tasarımını hem de inşaatını Taca gerçekleştirecek. İlk hastane 80 milyon dolara Cibuti’de kurulacak.

Karmod, Afrika’da ofis ve hastane yapıları kuruyor!

Karmod tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.

ACENDİS 2016'da Ortadoğu ve Afrika'ya yatırım yapacak!

Yurtiçi ve yurtdışında 200'ün üzerinde hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDİS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

ACENDIS Ortadoğu ve Afrika'da yatırım yapacak!

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

ACENDIS Ortadoğu ve Afrika'da hastane projelerine başlıyor!

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

Steelife Sao Tome'de toplu konut projeleri yapacak!

Vefa Holding'in hafif çelik yapı markası Steelife, Afrika'da güçlenmek istiyor. Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti'nin Başbakanı Patrice Trovoada, Steelife'ın üretim tesislerini yakından görmek için Türkiye'ye geldi.

Sao Tome, Steelife ile yeniden inşa edilecek!

Steelife, Afrika ülkesinde güçleniyor. Orta Batı Afrika’da yer alan Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti’nde birçok önemli projeye imza atacak olan Steelife, Sao Tome’yi Afrika’daki faaliyetleri için önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyor.

Steelife'tan Türkiye'nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binası!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın binaların hızlı kurulumunu sağlayan hafif çelik sayesinde 3 ayda 1 hastane inşa edebildiklerine dikkat çekti..

Steelife hafif çelikle 3 ayda 1 hastane inşa ediyor!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın binaların hızlı kurulumunu sağlayan hafif çelik sayesinde 3 ayda 1 hastane inşa edebildiklerine dikkat çekti.

Karmod Prefabrik Somali'de hastane kurdu!

KARMOD Prefabrik, Orta Batı Afrika ülkelerinden Somali'de hastane. Cibuti'de ise serbest ticaret bölge ofislerinin yapımını tamamlayarak teslim etti..

Türker Naslı: İşadamlarının hedefi Afrika olmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara’nın sahip olduğu uluslararası akredite hastane potansiyeli ile çok cazip bir sağlık turizmi merkezi haline geldiğini belirterek, genç işadamlarına Afrika pazarına yönelik çalışmalar yapmaları çağr

Steelife afrika hastane projesi Haberi

Steelife afrika hastane projesi


Vefa'nın hafif çelik yapı markası Steelife, Somali'nin başkenti Mogadişu'da yapılan 200 yataklı Türk Hastanesi'ni ileri kaba inşaat olarak 5 ay içinde teslim etti.

TOKİ tarafından yaptırılan ve 15 bin 250 metrekare inşaat alanına sahip olan Hastane, Doğu Afrika Bölgesi'nin + hastanesi olarak nitelendiriliyor. Hafif çelik yapı sistemi ile inşa edilen iki katlı Hastanenin birinci katında yataklı servisler, misafirhane birimleri ve idari birimlerden oluşan dört blok yer alıyor. Diğer iki blok ise zemin katta yer 200 yataklı Hastanede, ikisinde açık kalp ameliyatı yapılabilen tam donanımlı toplam 8 adet ameliyathane bulunuyor. 

Bu yıl hizmete girmesi planlanan Hastane ile sağlık alanında Somali'nin ve başkent Mogadişu'nun kendine yeterli duruma gelmesi, Somali halkının profesyonel bir şekilde sağlık hizmeti alması hedefleniyor. Hasta odalarının en fazla dört kişilik...