01 / 05 / 2024

Steelife Afrika

Steelife Afrika

Steelife, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da güçleniyor. Bu yıl Afrika pazarına yönelen Steelife, Libya, Tanzanya, Kenya, Gana ve Nijerya'da katıldığı fuarlarda özellikle inşaat hızıyla Afrikalıların ilgisini çekti.

Steelife hızlı inşa edilen yapı sistemi ile Afrika’yı da etkiledi!

Bu yıl Afrika’da Libya, Tanzanya, Kenya, Gana ve Nijerya’daki fuarlara katılan Steelife, güvenli, kaliteli ve en önemlisi de klasik yapı sistemlerine göre yüksek inşaat hızına sahip olması nedeniyle Afrikalıların ilgisini çekti...

Steelife, Gabon’da 564, Venezuela’da 880 konut yapıyor!

Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’in Angondje bölgesinde 564 konutluk kentsel dönüşüm projesini gerçekleştirirken, Venezuela’da ise 880 konutluk bir toplu konut projesine imza atıyor.

ACENDIS Ortadoğu ve Afrika'da yatırım yapacak!

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

ACENDIS Ortadoğu ve Afrika'da hastane projelerine başlıyor!

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

Afrika ve Ortadoğulu yatırımcılar Didim'den konut alıyor!

Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, Didim'de geçmiş dönemde özellikle İngilizler'in çok sayıda konut aldığını belirtti. Didim'de son dönemlerde Afrika ve Ortadoğu vatandaşlarının konut sahibi olmaya başladığı belirtildi.

Afrika yapı sektörü AfricaBuild Lagos'ta buluşacak!

Dünyanın en büyük fuar şirketleri arasında yer alan ITE Group PLC. ve fairtrade Messe GmbH & Co KG, Afrika kıtasının en büyük ekonomisine sahip olan Nijerya’da, Afrika yapı ve inşaat sektörünü bir araya getiriyor.

Dedeman Afrika Gana'da otel açacak!

Türkiye'nin en köklü turizmcilerinden biri olan Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Banu Dedeman, Afrika'ya açılacaklarını söyleyerek, "3 yıldızlı yeni bir marka yaratacağız" diyor.

AE Arma Elektropanç'ın yeni hedefi Afrika!

3 kıtada 7 milyon metrekareden fazla çeşitli fonksiyonel teknik müteahhitlik hizmeti veren AE Arma- Elektropanç, hedefine Afrika'yı da aldı.

Afrika Havayolları Anonim Şirketi Merkezi Libya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Afrika Havayolları Anonim Şirketi Merkezi Libya İstanbul Merkez Şubesi, T.Abdelrazag Shadı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Fatih, Kemalpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Steelife yük konteynerlerini yaşam alanlarına dönüştürüyor!

Vefa Holding’in hafif çelik yapı markası Steelife, yük konteynerlerini yaşam alanına çeviriyor. Steelife, bunun en güzel örneğini, inovasyon ve girişimcilik deneyimi yaşatmayı amaçlayan InnoCampus Projesi’nde uyguluyor.

Türk yapı sektörünün yeni hedefi Afrika pazarı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık G.Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika'nın en büyük fuarı Bauma Conexpo'ya ilk defa katılacak.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Türk yapı sektörü Afrika pazarına yöneliyor!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

Türk yapı sektörünün yeni hedefi Afrika pazarı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

Türkiye İMSAD’dan Afrika’ya ihracatı artırma hamlesi!

Türkiye İMSAD, daralan ihracat pazarlarını aşmak ve yeni pazarlar kazanmak amacıyla Turcamhall işbirliğinde 9 kişilik bir heyetle Orta/Batı Afrika’nın önemli ülkelerinden Kamerun’a gitti.

Steelife Afrika Haberi

Steelife Afrika


Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife'ın Afrika'daki ağırlığı artıyor. Vefa açıklamasına göre, hafif çelik yapılar üreten Steelife, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da güçleniyor. Bu yıl Afrika pazarına yönelen Steelife, Libya, Tanzanya, Kenya, Gana ve Nijerya'da katıldığı fuarlarda özellikle inşaat hızıyla Afrikalıların ilgisini çekti. 

Steelife Genel Müdürü Bülent Aydın, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Afrika ülkelerinde altyapı yatırımlarıyla birlikte konut ihtiyacının da arttığını belirterek, Afrika'daki hükümetlerin öncelikli planları arasında vatandaşlarının yaşam standardını yükseltmek için çok katlı olmayan konutlar inşa ettirmenin geldiğini ve Steelife'ın, bu potansiyelden hareketle, alternatif pazarlar içinde son yıllarda yıldızı parlayan Afrika'ya yöneldiğini kaydetti. 

Çelik yapıların yüksek inşaat hızıyla Afrikalılar'ın ilgisini çektiğini aktaran Aydın, "Orta Afrika ülkelerinden Gabon'da 564 konutluk kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdik. Gabon'da Ulusal Kalkınma Planı'nın en önemli ayaklarından...