29 / 04 / 2024

Steven Roth

Steven Roth

Araştırma firması Wealth-X, New York'un 20 emlak kralını ve servetlerini açıkladı. Listenin en başında, Amerika'nın ünlü inşaat firması LeFrak Organization'un başkanı Richard Lefrak yer alıyor...

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

ABD Hazine Bakanlığı Fed'den kullanılmayan Kovid-19 fonlarını iade etmesini istedi!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ABD Merkez Bankasından (Fed) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerine karşı uygulamaya koyulan kredi programları kapsamında kullanılmayan 455 milyar dolarlık fonun iade edilmesini istedi.

Steven Mnuchin: Konut satışlarıyla desteklenen bir büyüme göreceğimize inanıyorum!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ülke ekonomisinin tarihinin en hızlı toparlanmasını kaydettiğine değinerek, "Üçüncü çeyrekte, güçlü perakende satışları, konut satışları, imalat sanayi büyümesi ve artan ticari faaliyetle desteklenen muazzam bir büyüme göreceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Fransa: Vergi konusunda ABD ile ortak çerçeve belirlendi!

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, ABD ile gerginliğe sebep olan internet devlerine uygulanan vergi konusunda ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile ortak bir çerçeve belirlendiğini aktardı.

Steven Schonfeld Florida'dan 111 milyon dolara yazlık aldı!

2 milyar dolarlık servete sahip olan Steven Schonfeld, Florida'nın Pal Beach bölgesinde La Reverie isimli malikaneyi 111 milyon dolara satın aldı. 111 milyon dolar ödemesine rağmen evin iç dekorasonunu tamamen değiştirecek olan Schonfeld, bu evi sadece yaz aylarında kullanacak...

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

ABD'nin vergi reformu detayları açıklandı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Başekonomi Danışmanı Gary Cohn ve ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, vergi reformu tasarısının ana hatlarını açıkladı. Taslak Trump'ın seçim kampanyasında vaat ettikleriyle uyuşuyor.

Bosch, Türkiye'ye 2 yılda 500 milyon Euro'luk yatırım yaptı!

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.

Bosch 200 milyon Euro'luk yatırım planlıyor!

Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, Türkiye’de geçen yıl 135 milyon euro yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, “2015 yılında da yine 200 milyon euro’luk bir yatırım planlıyoruz” dedi.

DreamWorks Türkiye'de ofis açtı!

Dünyanın en büyük TV ve sinema filmi stüdyolarından Steven Spielberg'ün ortağı olduğu DreamWorks, 2014 yılının aralık ayında girdiği Türkiye pazarında ofis açtı..

Steven Gerrard 23 milyon Euro'ya ev aldı!

Los Angeles Galaxy'nin formasını giyecek olan 34 yaşındaki Steven Gerrard'ın Pasifik Okyanusu'nun sahilinde yer alan evi 23 milyon Euro değerinde.

Steven Roth Haberi

Steven Roth

Araştırma firması Wealth-X, New York'un 20 emlak kralını ve servetlerini açıkladı. Listenin en başında, Amerika'nın ünlü inşaat firması LeFrak Organization'un başkanı Richard Lefrak var. LeFrak ailesi 100 yıldan fazla zamandır New York'a gayrimenkul yatırımı yapıyor. Son zamanlarda Washington, Oregon ve California'ya yaptığı yatırımlarla da portföyünü genişletti. LeFrak'ın portföyünde 16 milyon metrekare toplam alan ve 5.000 adet apartman dairesi var. 


1- LeFrak Organization'un toplam değeri 4.9 milyar dolar.


2- Leonard Stern - Hartz Group - 4.1 milyar dolar


3- Stephen Ross - The Related Companies - 3.6 milyar dolar


4- Sheldon Solow - Solow Realty - 3.5 milyar dolar


4- Donald Trump - Trump Organization - 3,5 milyar dolar


6- Steven Roth - Vornado Realty Trust - 1.8 milyar dolar


7- Jerry Speyer - Tishman Speyer -...