30 / 04 / 2024

Steven Mnuchin: Konut satışlarıyla desteklenen bir büyüme göreceğimize inanıyorum!

Steven Mnuchin: Konut satışlarıyla desteklenen bir büyüme göreceğimize inanıyorum!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ülke ekonomisinin tarihinin en hızlı toparlanmasını kaydettiğine değinerek, "Üçüncü çeyrekte, güçlü perakende satışları, konut satışları, imalat sanayi büyümesi ve artan ticari faaliyetle desteklenen muazzam bir büyüme göreceğimize inanıyorum." diye konuştu.



ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, Temsilciler Meclisinin Finansal Hizmetler Komitesinde, Koronavirüs Yardım, Destek ve Ekonomik Güvenlik Yasası'na (CARES) ilişkin sunum gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, koronavirüs salgınının ekonomik etkilerine karşı Hazine Bakanlığı ve Fed'in sağladığı desteklere dair bilgilendirmeler yapan Mnuchin, "Her Amerikalının mümkün olan en kısa sürede işine dönmesi konusunda kararlıyız." dedi.

Mnuchin, ülke ekonomisinin tarihinin en hızlı toparlanmasını kaydettiğine değinerek, "Üçüncü çeyrekte, güçlü perakende satışları, konut satışları, imalat sanayi büyümesi ve artan ticari faaliyetle desteklenen muazzam bir büyüme göreceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

 

ABD'de ikinci el konut satışları Ağustos'ta yüzde 2,4 arttı!

 


Geri Dön