06 / 05 / 2024

Stevie Awards 2017

Stevie Awards 2017

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

Kuzeyşehir 2. Etap yeni yılda satışta!

Kuzeyşehir projesi Sign of the City Awards 2017’de ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü aldı.Cem Yücesoy, Kuzeyşehir’in 2’nci etabını yeni yılın ilk günlerinde satışa sunacaklarını ifade etti.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

İşte Sign of the City Awards 2017 kazananları!

Sign of the City Awards geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Yarışmaya 68 kurum ve kuruluş, 156 başvuru yaptı.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı. Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü layık görüldü.

Invest Vadikoru'ya Avrupa'dan "En iyi Ofis Mimarisi" ödülü!

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyisi seçildi!

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Tabanlıoğlu Mimarlık Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renevasyonu ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın imza attığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyonu ödül aldı.Tabanlıoğlu projesi, LEAF Awards 2017’de de yarışma jürisi tarafından Yılın Yenileme Çalışmas dalında birinci seçildi.

Stevie Awards 2017 Haberi

Stevie Awards 2017

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, dünya çapında başarılı şirketleri ve yöneticileri ödüllendiren ve dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie Awards’ta ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ (Altın) ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ (Bronz) ödülleriyle, pek çok şirketin ve profesyonelin yer aldığı kategorilerde 2 ödüle birden layık görüldü.


Barcelona’da 21 Ekim 2017’de gerçekleşecek ödül törenine katılacak AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta ödüllerle ilgili “Dünyada kabul gören, en prestijli iş dünyası ödüllerinden biri olan Stevie Awards’ta birbirinden değerli iki ödüle layık görülmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Şirket olarak en başından beri iş yapış şeklimizle farklılaşabilmek üzere, YAP - YAŞAT anlayışıyla yola çıktık. Bu değerli ödüller de doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor. Şimdiye kadar projelerimizle aldığımız ödüllerden...