05 / 05 / 2024

Stevie Awards avm ödülü

Stevie Awards avm ödülü

Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

AVM'ciler kiracıların taleplerini dikkate alacak!

M1 Adana Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018-2019 ‘Retail Development’ kategorisinde ödül aldı. Ödül töreninde konuşan Fiba Commercial PropertıeS CEO'su Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarında kiracıların taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

CEFIC'e Stevie Adwards'dan 7 ödül birden!

Bu yıl 15. kez verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu. CEFIC tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa AVM 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde toplamda 7 ödül aldı.

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Ergün Mimarlık, Cityscape Awards 2018’de finalist oldu!

Ergün Mimarlık, Atlaspark AVM ve Mermerler Plaza projeleriyle Cityscape Awards 2018’de 2 ayrı kategoride finalist oldu.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

AND Gayrimenkul, Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi seçildi!

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Stevie Awards'tan Türkiye'ye 10 ödül birden!

Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Stevie Awards avm ödülü Haberi

Stevie Awards avm ödülü

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımı Akmerkez ile gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu. Akasya Kültür Sanat kazandığı altın ödülle, Akmerkez ile Akbatı ise gümüş ve bronz ödülleriyle Stevie Awards’a damgasını vurdu.


Uluslararası arenada başarı sahibi olan kişi ve kurumların onurlandırılması ve başarılarının tanıtılması amacıyla 15 yıldır düzenlenen ve iş dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie Awards değerlendirmesinde, Akmerkez ve Akbatı gümüş ve bronz ödüllere sahip oldu. Akasya Kültür Sanat ise, kazandığı altın ödülle 2017 Stevie Awards’a damgasını vurdu.


TÜKETİCİ AKMERKEZ’İ SEÇTİ

Akmerkez, Sevgililer Günü’nde sevgi sözcüklerinin işaret diline aktarıldığı ‘Aşkını Başka Dilde...