02 / 05 / 2024

STFA firması

STFA firması

1988 yılında İstanbul'un ilk gökdelenleri Zincirlikuyu Kavşağı'nda inşa edilecekmiş. STFA Grubu tarafından 42 katlı olarak inşa edilecek gökdelenler için hazırlanan projeler, Belediye Başkanı Bedrettin Dalan'ın imzasından sonra uygulanacakmış.

KÖY projesi için Opitz firmasıyla anlaşıldı!

Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla gerçekleştirdiği KÖY projesinde ikinci etaba başlıyor. Zekeriyaköy’de ormanlık alanda inşa edilen projede ağaç kesmemek için Opitz firmasıyla anlaşıldı. Şimdiye kadar 167 ağaç taşındı.

JCR Akdeniz İnşaat firmasına yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

STFA Grubu'nun CEO'su Mehmet Ali Neyzi görevinden ayrılıyor!

2011 yılından bu yana STFA Grubu CEO’luk görevini yürüten Mehmet Ali Neyzi, 17 Ağustos 2015 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor. Neyzi, Osmanlı Tarihi konusunda yüksek lisans yapmak üzere Beyrut Amerikan Üniversitesi’ne devam edecek.

Türker Proje, Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi.

Solvey firması, Cytec'i 5,5 milyar dolara satın alacak!

Kimya endüstrisinde faaliyet gösteren Belçika'nın Solvey firması, ABD'nin Cytec firmasını 5,5 milyar dolara satın alacak.

Yalıtım firması Firestone ve Canpa güçlerini birleştirdi!

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

33 Türk firması yalıtımda CANPA ile çalışıyor!

Dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasında yer alan 42 Türk firmasından 33'ünün, yalıtım konusunda CANPA ile çalıştığı belirlendi. CANPA yöneticisi Özcan, 'gurur duyuyoruz' dedi.

Batman'da DESA statik yapı denetim firması açıldı!

Akyürek Mahallesi Batman Ticaret Odası yanında Desa statik yapı denetim açıldı, inşaat mühendisi Mustafa Demir Ferhat, Demir ve ÖmürSaraç'ın ortaklaşa kurdukları Desa statik yapı denetim firması törenle açıldı.

Rusya'da Türk inşaat firması soyuldu!

RUSYA'nın Kuzey Ural bölgesindeki No yabısk kentinde bir Türk inşaat firması kimliği be lirsiz kişiler tarafından soyguna uğradı. Kişiler muhasebe odasında kasayı kırarak 3,6 milyon ruble (65 bin dolar) ve 600 doları aldı.

Torunlar GYO denetim firmasını sçti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 01.01.2015 - 31.12.2015 dönemini kapsayan bağımsız denetim firmasının seçimiyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu.

SAF GYO'nun bağımsız denetim firması hangi firma olacak?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız denetim firması olarak DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi Genel Kurul onayına sunacak.

1990 yılında STFA Kozyatağı Dükkanları 379 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış!

1990 yılında 25 dükkandan oluşan STFA Kozyatağı Dükkanları'nda, 2 bin daireye hizmet verecek son 10 işyeri, büyüklüğüne göre 379 milyon lira ile 474 milyon lira arasında satılacakmış.

1988 yılında Kozyatağı STFA Blokları'nda 70 milyon liraya dükkan!

1988 yılında STFA İnşaat'ın Erenköy-Kozyatağı'nda inşa ettirdiği 440 daireli STFA Kozyatağı Konutları'nda bulunan 25 dükkan, büyüklüğüne göre 70 milyon ile 300 milyon lira arasında satılacakmış.

STFA firması Haberi

STFA firması



Zincirlikuyu'da 42'şer katlı iki iş merkezi


İstanbul'u değiştirecekler... İstanbul'un ilk gökdelenleri Zincirlikuyu'da yapılacak. Sezai Türkeş-Feyzi Akkaya Grubu'nca inşa edilecek gökdelenlerden biri Salih Tatlıcı'ya verilecek. Dev binalar iş merkezi olarak kullanılacak.


İLK GÖKDELENLER


İstanbul'da Zincirlikuyu Kavşağı'nda Sezai Türkeş-Feyzi Akkaya firması tarafından inşa edilecek gökdelenler için hazırlanan projeler, Anakent Belediye Başkanı Bedrettin Dalan'ın imzasından sonra uygulanacak.


STFA firması yetkilileri, 42'şer katlı gökdelenlerin Japon teknolojisi ve çelik konstrüksiyon sistemiyle yapılacağını söylediler.




   İlk gökdelenleri inşa edecek Sezai Türkeş-Feyzi Akkaya firması ''STFA'' yetkilileri de konuyla ilgili...