03 / 05 / 2024

stfa inşaat mozambik yeni şirket

stfa inşaat mozambik yeni şirket

STFA inşaat Grup Başkanı Mustafa Karakuş, Katar'dan sonra dünyadaki en büyük işlenmemiş doğalgaz rezervlerine sahip ülke olan Mozambik'te kuracakları şirketin bölgedeki büyük inşaat projeleri için hazır olacağını söyledi..

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Uğur Koyunoğlu, STFA İnşaat Grup Başkanı oldu!

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

Akay İnşaat 'tan Mozambik'e 1 milyar dolarlık 5 bin konut!

Ankaralı Akay İnşaat Mozambik’in başkenti Maputo’da 1 milyar dolarlık yatırımla 5 bin konut yapmaya hazırlanıyor. Projed inşaat çalışmaları Eylül'de başlayacak.

Türk inşaat firmasından Mozambik'e 5 bin konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mozambik'e ziyaret gerçekleştirmesinin meyvesi geldi. Türk inşaat firması Mozambik'te 5 bin konut inşa etmesi için anlaşma imzaladı.

Türk inşaatçılardan Mozambik'e 50 milyon dolarlık yatırım!

Doğu Afrika ülkesi Mozambik hızla zenginleşiyor. Mozambik'te 37 Türk sermayeli firma faaliyet gösteriyor. Çoğu inşaat sektöründe faaliyet gösteren bu firmalar tarafından gerçekleştirilen yatırım tutarı ise 50 milyon dolar.

Türk inşaat şirketlerine Mozambik'ten yatırım daveti!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde Mozambik-Türkiye İş Forumu düzenlendi. İki ülkede birçok işbirliği anlaşmasına imza atılırken, Türk iş adamlarına davette bulunulan yatırım alanlarında inşaat, enerji ve tarım sektörleri öne çıktı.

Akay İnşaat, Mozambik'te 1 milyar dolarlık konut yapacak!

Akay İnşaat, Mozambik'te 1 milyar dolarlık konut anlaşmasını yaptı. Anlaşmanın ilk etabı, 5 bin konutluk projeyi kapsıyor. Sonrasında ise ikinci paket için tekrar masaya oturulacak.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir'de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

STFA, inşaat sektöründe 77 yıllık köklü deneyime sahip!

STFA Grubu, 77 yıllık köklü bir geçmişe ve küresel boyutta bir deneyime sahip. Gerek yurt içi gerek yurt dışında başta inşaat olmak üzere, faaliyet gösterdiği sektörlerin önemli aktörlerinden olmaya da devam ediyor.

STFA İnşaat 3 önemli ismi bünyesine kattı!

Türkiye'nin gelişimine katkı sağlamak ilkesiyle iki genç inşaat mühendisi Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulan STFA 75 yılı aşan yolculuğunda bünyesine yeni değerler katmaya devam ediyor.

stfa inşaat mozambik yeni şirket Haberi

stfa inşaat mozambik yeni şirket

STFA inşaat Grup Başkanı Mustafa Karakuş, yurtdışında çok sayıda proje takip ettiklerini söyledi. Kuzey Irak'ta Kürt Yönetimi altında ilk projelerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Karakuş, bölgede ilgilendikleri bir baraj projesi de olduğunu anlattı. STFA'nın Sahra Altı Afrika'da faaliyet gstermeye yönelik stratejisi bulunduğunu kaydeden Karakuş, "Mozambik'te bir şirket kuruyoruz. Bu ülke Katar'dan sonra dünyanın en büyük işlenmemiş doğalgaz rezervlerine sahiplik ediyor. Ayrıca çok zengin yüksek kalorifik değerli kömür yatakları var. Uluslararası enerji şirketleri yakında bu ülkede büyük operasyonlara girişecek. Büyük inşaat projeleri olacağı için şimdiden hazır olmak istedik. Orada düzenli bulunacak ekibimizle, projeleri takip edeceğiz"...