03 / 05 / 2024

STFA Small Boat Harbours projesi

STFA Small Boat Harbours projesi

STFA'nın Kuveyt'te liman inşaatı projesi "Small Boat Harbours"un temel atma töreni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla gerçekleşti. İki ülke arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkileri ileriye taşıyacak bir adım atılmış oldu...

Kral Small Otel Limited Şirketi kuruldu!

Kral Small Otel Limited  Şirketi Şişli’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seyit İstek tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

Tatlıcı Ailesi, STFA Grubu'na arazi davası açtı!

Tatlıcı Ailesi ve STFA Grubu'na, Nova Baran Plaza’nın hemen bitişiğinde bulunan arazi için dava açtı.

Recep Çimen kimdir?

STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü Recep Çimen oldu. Peki Recep Çimen kimdir? Recep Çimen hangi işlerde görev aldı?

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Uğur Koyunoğlu, STFA İnşaat Grup Başkanı oldu!

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

Stfa Site Ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Stfa Site Ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Engin Çavdar imzasıyla kuruldu.

Enerya'dan Antalya'ya 22 milyon liralık yatırım!

STFA Holding Enerji Grubu Başkanı ve Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, şirketin Antalya'da 98 milyon liralık doğalgaz dağıtım yatırımı yaptığını belirterek, 2016 sonuna kadar Antalya'ya yapılan yatırım miktarı 120 milyon liraya ulaşacak." dedi.

Yetik Kadri Mert kimdir?

Yetik Kadri Mert, STFA Grubu CEO’luk görevine atandı. Peki, Yetik Kadri Mert kimdir? Yetik Kadri Mert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yetik Kadri Mert...

STFA Grubu CEO'su Yetik Kadri Mert oldu!

STFA Grubu CEO’luk görevine Yetik Kadri Mert getirildi. STFA Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre Yetik Kadri Mert, yeni görevine 1 Nisan 2016 itibariyle başlayacak.

STFA Small Boat Harbours projesi Haberi

STFA Small Boat Harbours projesi

STFA'nın Kuveyt'te liman inşaatı projesi "Small Boat Harbours"un temel atma töreni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla gerçekleşti. 


Türk şirketi Kuveyt'e liman inşa edecek 


Türk mühendislik şirketi STFA İnşaat Grubu'nun, Kuveyt'teki ilk projesinin temelini düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül attı. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül; Kuveyt ve Türkiye arasındaki ilişkilerin gelişmesinden ve Türk şirketlerine duyulan güvenden memnuniyetini dile getirdi. 


İFTİHAR VESİLESİ 


Cumhurbaşkanı Gül, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Kuveytli dostlanmıza ve Türkiye'nin iftihar vesilesi olan büyük STFA şirketine başanlar diliyorum. İnşallah proje bittiğinde de böyle güzel seremonilerle açılışını yaparız." STFA İnşaat Grubu Başkanı Alp Taşkent ise, bu işbirliğinin iki ülke arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkileri ileriye taşıyacak bir adım olduğunu belirtti. 


KİLOMETRE TAŞI OLDU 


Taşkent, "Small Boat Harbours" projesi ile,deneyimimizi aktardığımız körfez ülkelerine...