04 / 05 / 2024

STFA yeni ortağı

STFA yeni ortağı

Yabancı firmaların Türkiye'deki yatırımları hız kazandı. Son olarak İsviçreli Partners Group, STFA Yatırım Holding'in enerji yatırımlarını yürüten şirketi Enerya'nın yüzde 30 hissesini alarak ortaklığa gitti...

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

Seçim sonrasında özel tüketime sert fren geliyor! Artık alış veriş yapmak hayal olacak!

Üç yıllık yeni Orta Vadeli Program, “sıkı para” politikası ile ekonomiyi soğutma ve özel tüketiminin baskılanması sinyalini verdi. Ancak bu politikaların Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında uygulanması bekleniyor.

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Oppo, Fiyat Performans canavarı K11x modelini tanıttı!

Oppo'nun yeni orta seviye telefonu K11x, Snapdragon 695 işlemci, 108 MP kamera ve büyük batarya gibi özelliklerle dikkat çekiyor, uygun fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Xiaomi Redmi Note 12S, Migros Mağazalarında Şimdi Satışta!

Xiaomi'nin Yeni Orta Segment Telefonu Redmi Note 12S, Migros'ta İndirimli Fiyatlarla Buluşuyor. İşte ayrıntılar...

108 megapiksel kameralı Huawei Nova 10 Youth Edition tanıtıldı! 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Huawei Nova 10 Youth Edition neler sunuyor? Huawei'nin yeni orta sınıf modeli 108 MP kamerasıyla dikkat çekiyor.

Ev almak isteyen orta gelirliler dikkat! Yeni Evim kampanyasına nasıl başvurulur? 

Ev almak isteyen orta gelirliler tarafından merakla beklenen "Yeni Evim" kampanyasına nasıl başvurulur? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza var!

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının detayları peş peşe belli oldu ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza geliyor!

Yeni evim kampanyası hangi evler? Yeni evim kampanyası nedir? Orta gelirliye konut kredisi kimlere verilir?

Yeni evim kampanyası orta gelirli vatandaşlar için hayata geçiyor. Bu kampanya için merak edilen sorular sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Tanıtımının öncesinde Oppo A78'in fiyatı ve özellikleri sızdı! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

OPPO'nun yeni orta sınıf akıllı telefonu yeni Oppo A78 5G'nin fiyatı ve teknik özellikleri, 14 Ocak'taki lansman tarihinden önce sızdırıldı.

'Yeni Evim' kampanyasıyla orta gelirliler düşük faizle ev sahibi olacak! Konut sektörü hareketlenecek!

'Yeni Evim' kampanyasıyla orta gelirlilere ev sahibi olmak için büyük bir fırsat yaratıldı. Peki 'Yeni Evim' kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Sektör temsilcileri peş peşe açıkladı. İşte ayrıntılar...

Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detayları belli oldu! İşte 15 yıl vadeli 0,69 faizli Yeni Evim Kampanyası!

Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının detayları belli oldu. Adı Yeni Evim olarak açıklanan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 sene, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti de 5 milyon TL olacak.

STFA yeni ortağı Haberi

STFA yeni ortağı


Yabancı firmaların Türkiye'deki yatırımları hız kazandı. Son olarak İsviçreli Partners Group, STFA Yatırım Holding'in enerji yatırımlarını yürüten şirketi Enerya'nın yüzde 30 hissesini alarak ortaklığa gitti. Böylece 30 milyar euro iş hacmine sahip İsviçreli Partners Group bu büyüklükte bir yatırımla ilk kez Türkiye enerji pazarına girdi. STFA Yatırım Holding CEO'su Mehmet Ali Neyzi, "Türkiye'de enerjiye 10 yıl içinde 120 milyar dolar yatırım yapılması gerekiyor. Partners Group da Türkiye'de enerji sektörünü yakından takip ediyordu. Birlikte yürüme kararı aldık"...