29 / 04 / 2024

Stone and More koleksiyonu

Stone and More koleksiyonu

Kale’nin, Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması'nda (Elle Decoration International Design Awards) ‘Duvar Kaplamaları’ kategorisinin birincisi olan Stone and More koleksiyonu, doğal taşın günümüz yaşam alanlarına kattığı farklılığı ön plana çıkarıyor

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Salah Navar tarafından kuruldu.

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rama Issa ve Kınan Safı ortaklığında kuruldu. 

Crate and Barrel’dan yüzde 15 indirim fırsatı!

Yeni konsepti Pop-up&More ile Midtown Alışveriş Merkezi’nde açılan Crate and Barrel’dan, 20 Mayıs Cuma günü açılış davetine özel mobilya alışverişlerinde yüzde 15 indirim fırsatı...

AND, CityScape Global 2014'te En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

İstanbul'a gelen turist sayısında artış yaşandı!

İstanbul'a gelen turist sayısında artış yaşandı. Kente bu yılın ilk 9 ayında gelen yabancı turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13 artarak 9 milyon 10 bin 233 oldu.

Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha.Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

Anadolu Gayrimenkul’un ilk projesi AND, En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

Tureks Stone Cersaie’ye katılıyor!

Tureks Stone, 22-26 Eylül 2014 tarihinde İtalya’da düzenlenecek Cersaie’ye katılıyor. Fuarda mevcut ürünleri dışında yeni koleksiyonlarını da sergileyecek olan Tureks Stone, sektör profesyonellerini etkisi altına almayı amaçlıyor.

Yılın ilk yarısında uluslararası turizm hareketi yaşandı!

Dünya Turizm Örgütüne göre, yılın ilk yarısında uluslararası turizm hareketi bol yaşandı. UNWTO, yılın ilk yarısında uluslararası seyahat gerçekleştiren turist sayısını 517 milyon olarak açıkladı.

Tureks Stone güz mevsimini kahverengi ile karşılıyor!

Doğanın kendini yenilediği hem hüzünlü hem romantik güz mevsiminde, Tureks Stone koleksiyonlarında yer alan kahverengi doğal taşlar ile mekanlarınıza toprağın yarattığı rahatlık hissini de getiriyor.

Serbest tüketici sayaç sayısında 66 bin adetlik gerileme yaşandı!

Elektrikte serbest tüketici piyasası için tehlike çanları çalmaya başladı. 15 ay kesintisiz artan serbest tüketici sayaç sayısında temmuz ayında tam 66 bin adetlik gerileme yaşandı

Stone and More koleksiyonu Haberi

Stone and More koleksiyonu

Doğal taşı, yenilikçi bir yaklaşımla günümüz kullanıcısıyla tekrar buluşturan Kale, ödüllü koleksiyonu Stone and More ile insana daha yakın ve uyumlu bir algı oluşturuyor. Sürdürülebilirlik ve farkındalık yaratma amacıyla hayata geçirilen koleksiyonun serileri; diziliş, form ve doku olarak kullanıcılar tarafından kişiselleştirilebiliyor. 


Kale’nin, Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması'nda (Elle Decoration International Design Awards) ‘Duvar Kaplamaları’ kategorisinin birincisi olan Stone and More koleksiyonu, doğal taşın günümüz yaşam alanlarına kattığı farklılığı ön plana çıkarıyor. 


Akışkanlık ve uygulamada çeşitlilik

Doğal taşın doku çeşitliliğini yansıtan koleksiyon, yeni form ve kullanım senaryoları ortaya koyan bir tasarım diliyle kurgulanan Vertica ve Eclipse adlı iki ayrı seriden oluşuyor. Koleksiyonu oluşturan seriler kendi içinde farklılıklar sergilerken, bütününde birbirini tekrar eden formlar, boyut ve renk farklılıklarıyla akışkanlık ve uygulamada çeşitlilik sağlıyor. 


Derinlik hissi güçlü...