03 / 07 / 2024

Stone İnşaat adres 

Stone İnşaat adres 

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Görmez tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Görmez tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Tezcan tarafından kuruldu...

Golden Stone İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Stone İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Leyla Altıntaş tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Stone İnşaat adres  Haberi

Stone İnşaat adres 

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Görmez tarafından kuruldu.

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir....