04 / 05 / 2024

Storks mücevher mağazası

Storks mücevher mağazası

Pırlantalı mücevher ihracatında Türkiye birincisi olan Storks’un Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner, iki yılda 10’a yakın mağaza açacaklarını ve mağaza sayısının böylece 50'ye ulaşacağını söyledi..

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Lion Diamond dördüncü mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Kişiye özel takı tasarımı yapan, mücevher sektörünün önemli markalarından Lion Diamond, dördüncü mağazasını İstinye Park’ta açtı.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Karun Mücevher Londra'da mağaza açacak!

Ünlü isimlerin tercihi olan Karun Mücevher, ürünlerini Milano ve Venedik’ten sonra New York’ta da satmaya başladı. Oscar törenlerinde yıldızlarla kırmızı halıya çıkan Karun, Londra’da mağaza açmaya hazırlanıyor.

Enza Home, Mısır'da 2'nci mağazasını açtı!

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Buca'da iflas müdürlüğünden 4.3 milyon TL'ye satılık satış mağazası ve depo!

İzmir İflas Müdürlüğü Buca'da satış mağazası ve depoyu 4 milyon 315 bin TL'ye satışa çıkardı. Satış mağazası ve deponun toplam alanı 3 bin 724 metrekare.

Adese 142. mağazasını Ankara Elvankent'te açtı!

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, Konya Karatay'daki mağazasının ardından, 142'nci mağazasını Ankara Elvankent'te açtı.

Adese yeni mağazasını Afyonkarahisar' da açtı!

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Adese, Konya Kadınhanı'ndan sonra yeni mağazasını, Afyonkarahisar'ın tarihte önemli bir yere sahip Çay ilçesinde müşterilerinin hizmetine sundu.

Villari 10. mağazasını İstanbul'da açacak!

İtalya'nın yarım asırlık lüks porselen markası Villari, Londra, Moskova ve Dubai'den sonra şimdi de 10. mağazasını markanın Türkiye distribütörü Ayla Ağca aracılığıyla İstanbul'da hizmete açıyor.

BİM File mağazası Prestij AVM'de açılacak!

Perakende sektörünün merakla beklediği BİM'in yeni konsepti File'nin ilk mağaza açılışı için geri sayım başladı. File'nin ilk mağazası şubat ayında İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Prestij AVM'de açılacak.

H and M İzmir'deki ilk mağazasını açıyor!

Kalite ve modayı uygun fiyatla sunma iddiasındaki, dünyanın en büyük moda perakendelerinden isveç moda markası H&M İzmir'deki ilk mağazasını açıyor. Mağaza 2015 yılı Sonbahar'ında açılması planlanıyor.

Crispino yeni mağazasını Forum Ankara' da açtı!

Önemli erkek giyim markalarından Crispino, Necatibey, Kızılay AVM ve Nata Vega'dan sonra Ankara'daki dördüncü, Türkiye'deki 25'inci mağazasını Forum Ankara Outlet AVM'de açtı. Gültekin: "Amacımız 2015 yılında daha fazla mağaza açmak". dedi.

Storks mücevher mağazası Haberi

Storks mücevher mağazası

Türkiye’nin köklü mücevher markalarından Storks, Antalya’da Avrupa’nın en büyük mücevher mağazasını işletiyor. 8 bin 500 metrekarelik büyüklüğe sahip olan mağaza, 10 yılda 1 milyona yakın turist çekti. Pırlantalı mücevher ihracatında Türkiye birincisi olan Storks’un Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner, turiste doğaldan satışın da ihracat kadar değerli olduğunu söylüyor. 

Yabancı kredi kartlarına satışın da ihracat sayılması gerektiğini vurgulayan Güner, şu anda Türkiye’nin mücevher ihracatının 3,5 milyar dolar olduğunu, kredi kartına satışların da ihracat sayılması durumunda bu rakamın çok daha yukarılarda çıkacağını ifade ediyor. 

Geçen yıl satın aldıkları markayı büyütmeye odaklandıklarını belirten Güner, “Bugün Türkiye’de 25 mağazamız var ve iki yıl içerisinde 50 mağazaya çıkmayı hedefliyoruz. Yurtdışında da Almanya, Fransa, Romanya, Polonya ve Rusya başta olmak üzere önemli ülkelerde iki yılda 10’a yakın...