05 / 05 / 2024

Stroy Development icra kurulu üyesi

Stroy Development icra kurulu üyesi

IMS firmasındaki Genel Müdür Yardımcısı/İş Geliştirme görevinden bugün ayrılan Mert Kurt, Rusya menşeli Stroy Development firmasının Türkiye'den sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak iş hayatına devam edecek...

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

İcra ve iflas harçları 2018!

İcraya başvuruda bulunan kimselerin belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, icraya başvurma harcı 2018 ne kadar oldu? İşte icra ve iflas harçları 2018..

İcra daireleri yoğun çalışıyor!

İş yükü nedeni ile icra dairelerine adım atmak mümkün değil, icra daireleri yoğun çalışıyorlar. 

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Masi Development İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masi Development İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile Joachım Karl Sıebold tarafından kuruldu.

İnşaat firmasında Almanya Büyükelçiliği'ne icra davası!

Almanya Büyükelçiliği'nin binasında tadilat yapan inşaat firması parasını alamadığı gerekçesiyle Ankara 7. İcra Müdürlüğüne başvurarak icra takibi başlattı.

İcra yoluyla satılan tarım arazileri meclise taşındı!

2015-2017 döneminde tarım kredisi kullanan çiftçi sayısına ve icra yoluyla satılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu yazılı soru önergesi hazırladı..

İcra takibi başlatılan konut kredisi kullanıcıları mecliste!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2010 yılından itibaren konut ve otomobil kredisi kullanan vatandaşlara ve borcunu ödeyemediği için hakkında haciz veya icra takibi başlatılanları meclis gündemine taşıdı..

Deniz Seki'ye icra şoku!

5 Haziran akşamı tahliye olmaya hazırlanan Deniz Seki'ye lüks sitedeki lüks evin 7 bin 500 TL’lik aidat borcunu ödemediğin için icra geldi.

Büyükada'da icra oyunu!

Büyükada’da Ahmet Y., 78 yaşındaki Yordan Ptolemeos Vizantiyadis’e 300 bin liralık icra kumpası kurarak iki dairesine el koydu.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Sweet Lıfe Development İnşaat Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Lıfe Development İnşaat Turizm Sanayi Limited Şirketi Nahed Algarousha tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

Stroy Development icra kurulu üyesi Haberi

Stroy Development icra kurulu üyesi


Mert Kurt'un açıklaması;


Gayrimenkul sektöründeki kariyerimin son 7 yılını geçirdiğim, Türkiye’de proje yönetimi sektörüne öncülük eden IMS firmasındaki Genel Müdür Yardımcısı/İş Geliştirme görevimden bugün itibariyle ayrılacağım bilgisini sizinle paylaşmak istiyorum.

Kariyerime, Gayrimenkul Geliştirme alanında, Rusya menşeli Portal Group firmasının yatırımlarını yönlendirdiği Stroy Development şirketinde Türkiye’den sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak devam ediyor olacağım.

IMS Proje Yönetimi çatısı altında sizleri tanımış olmaktan ve beraber çalışmış olmaktan çok keyif aldığımı ve birlikte çalıştığımız tüm süre boyunca bana vermiş olduğunuz destek için sizlere ayrı ayrı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.

Halihazırda bana ulaşırken kullandığınız cep telefonu numaram aynı kalacaktır. Bunun dışında aşağıdaki mail adreslerimden veya Linkedin’den bana ulaşabilirsiniz.

En kısa zamanda görüşmek üzere...

Saygılarımla,

Mert...