04 / 05 / 2024

Studio Fuksas roma ofisi

Studio Fuksas roma ofisi

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Mimar Berke Gündoğdu Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde!

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Ankara Ulus'taki Roma tiyatrosu yanlış mı restore edildi?

Ulus’ta yapılan kazılarda ortaya çıkarılan 2 bin yıllık antik Roma tiyatrosu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü restorasyon çalışması kapsamında 2 yıl önce beyaz mermerlerle kaplandı.

4. Etap Studio City Konutları satışa çıktı!

Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Seyrek'de 1+1, 2+1,3+1 ve bahçeli dubleks daire seçenekleriyle satısa sunulan 4. Etap Studio City ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı.

Antik kentteki Roma Yolu restore edilecek!

Mersin’in Erdemli ilçesindeki Elaussia Sebaste Antik Kenti’nden Kızkalesi’ne kadar uzanan 5 kilometrelik Roma Yolu’nu temizleme çalışmalarına başlandı.

Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Mesa Studio Plaza AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Mesa Studio Plaza bayramda kaça kadar açık? Mesa Studio Plaza bayramda kaçta açılacak?

Sarıkaya'daki tarihi Roma hamamı turizme kazandırılacak!

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu üyeleri, Tarihi Roma Hamamı'nda incelemelerde bulundu. Yozgat'ın Sarıkaya ilçesindeki hamamın turizme kazandırmak için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İznik'teki Roma tiyatrosu restore edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2 bin yıllık Roma Tiyatrosu’nun orijinal kimliğiyle ayağa kaldırıldığını belirterek, “İznik’in güzelliklerinin dünyayla paylaşılması ve yapılanların bölgeye değer katmasını istiyoruz" dedi

İznik Roma Tiyatrosu restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik’te 2 bin yıllık geçmişiyle dikkati çeken Roma Tiyatrosu’nun orijinal kimliğiyle ayağa kaldırıldığını belirtti. Başkan Altepe, Tarihi Kentler Birliği’nin kurucusu Bursa’nın örnek bir şehir olduğunu söyl

Qent İstinye ile Porsche Design Studio imzası evinizde!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

SMD Studio ile AKSU/SUARDI tasarımlarını birleştiriyor!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Adnan Zanburkan: Roma mezarlığına lüks konut yapılamaz!

Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, “Roma mezarlığına lüks konut” başlıklı haberimizle ilgili, “Böyle bir şey söz konusu değil. Tarihin talan edilmesine asla müsaade etmeyiz” dedi.

Tarihi Roma Limanı Urla'ya inşa edilecek!

Ankara Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma limanını aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Urla'da Roma Limanı yeniden inşa edilecek!

ANKARA Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma limanını aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Studio Fuksas roma ofisi Haberi

Studio Fuksas roma ofisi

Işık Üniversitesi mezunları, Türkiye’de olduğu gibi dünyada da başarı öyküleri yazıyor. Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, dünyanın en prestijli uluslararası mimarlık ofislerinden olan Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’ne kabul edildi.

Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını atan Mimar Berke Gündoğdu, öğrenciliği döneminde sürekli takip ettiği bir ofiste çalışmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Gündoğdu, Fuksas’a kabul edilmesiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Fakültedeyken projelerini yakından takip ettiğim, web sitesine her gün girip baktığım, sosyal medyadan ofisi ve ofisin sahiplerini takip ettiğim yerdeyim ve hayranlıkla takip ettiğim projelerin, hayalini kurduğum ofisin bir parçasıyım. Bu başarıyı, her zaman arkamda olan aileme, üniversiteme ve bana yol gösterip her konuda yardımcı olan değerli hocalarıma borçluyum. Hepsine ayrı ayrı...