19 / 05 / 2024

Studio Nova nerde

Studio Nova nerde

Studio Nova projesi Yaman Group imzası ile yükseliyor, projede minimum fiyat 155 bin lira olarak belirlendi...

Tıme Studio Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıme Studio Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Afşin Aykanat, Hakan Özbek, Müge Eker Eryayar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu.

4. Etap Studio City Konutları satışa çıktı!

Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Seyrek'de 1+1, 2+1,3+1 ve bahçeli dubleks daire seçenekleriyle satısa sunulan 4. Etap Studio City ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı.

Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Mesa Studio Plaza AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Mesa Studio Plaza bayramda kaça kadar açık? Mesa Studio Plaza bayramda kaçta açılacak?

Yalova Altınova Hersek Köyü etüt raporu onaylandı!

Yalova Altınova İlçesi Hersek Mahallesi Kumluk Mevkii G.23.d.01.a.4.a numaralı paftadaki İskele Amaçlı İlave İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı...

Vita Nova Yalıkavak'ta son 8 daire!

Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda denize 20 adım mesafedeki Vita Nova Yalı daireleri, rezidans konforunda hizmet sunuyor. Son 8 dairenin kaldığı Vita Nova'da fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor.

Qent İstinye ile Porsche Design Studio imzası evinizde!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Antalya Altınova yolunda çalışmalar devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya trafiğine köklü çözüm getirecek projelerden biri olan Altınova yolunda çalışmalar devam ediyor.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova'nın 30 yıllık imar sorununu çözdü. Yeni planla bölge Antalya'nın parlayan yıldızı olacak. Tütüncü, Serik Caddesi'nin kuzeyindeki iş merkezlerinin olduğu 281 hektarlık alanın imar uygulaması çalışmasının sonuçlandığını müjdeledi.

Kepez Altınova'nın 30 yıllık imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova'nın 30 yıllık imar sorununu çözdü. Yeni planla bölge Antalya'nın parlayan yıldızı olacak. Hakan Tütüncü 'Kırcami'nin planı çözülür Altınova'nın çözülmez' inanışını kırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Recep Altepe: Küçükbalıklı Altınova arasında çalışmalarımız sürüyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binanın daha yıkımını yapıyoruz. Bu yol Samanlı Yolu’nu Acemler’e bağlayacak” dedi.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova’nın 30 yıla yakın süren imar problemini çözdü. İş merkezlerinin bulunduğu 281 hektarlık alanın imar uygulaması da tamamlandı.

SMD Studio ile AKSU/SUARDI tasarımlarını birleştiriyor!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Serdar Koca ve Abdullah Karakimseli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Studio Nova nerde Haberi

Studio Nova nerde

İzmir Bornova 'da inşa edilen Studio Nova 'da 1 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Studio Nova projesi Yaman Group imzası taşıyor.


Bornova Studio Nova 'da yer alan daireler 70 metrekare ve 75 metrekare olarak tasarlandı. Studio Nova projesi 36 konuttan meydana geliyor. 


Anahtar teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleştirilmesi planlanan Studio Nova projesi Bahçeşehir Koleji'ne, Yaşar Üniversitesi'ne, otobana ve otogara yakın konumda yükseliyor.


Studio Nova Projesi 'nden yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme planı çıkarılıyor.


Studio Nova projesi ulaşım!

Studio Nova Projesi 'ne nasıl gidilir? Bornova Baumax'dan 2. Sanayiye doğru giderken Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacaksınız. Bahçeşehir koleji karşısındaki köprüyü geçtiğiniz zaman tam karşınızda 1. ve 2. Atıfbey Sitesi mevcut. Studio Nova projesi bu iki sitenin tam ortasında...