14 / 05 / 2024

Studio Nova projesi

Studio Nova projesi

Studio Nova projesi Yaman Group imzası ile yükseliyor, projede minimum fiyat 155 bin lira olarak belirlendi...

Studio Nova 'da 155 bin liraya! Aralık 2014'te teslim!

Studio Nova 'da fiyatlar 155 bin liradan başlıyor, proje Yaşar Üniversitesi'ne yakın konumda inşa ediliyor

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesi ile satın aldığınız arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor. Nova Arsa Ayvalık projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı devam ediyor. İşte detaylar... 

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

Nova Arsa, Ayvalık projesi için 35 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyor. 

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

Folkart Nova ticari alanlar satışta! Teslimler Mayıs 2025'te!

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinden 15-yıldız" ödülü alan Avrupa'nın en iyi yüksek katlı projesi olarak seçilen Folkart Nova konut projesindeki ticari alanlar satışa çıktı.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Algün Nova'da 36 ay vade 0 faiz fırsatı! 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Algün Nova, Algün İnşaat tarafından yeşilin ve mavinin başkenti Düzce’de, Akçakoca yolu üzerinde yükseliyor. Algün Nova'da 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Algün Nova projesi ile ilgili detaylar...

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Nova Arsa İznik projesinde 60 ay taksit avantajı! Nova Arsa İznik nerede?

Nova Arsa İznik projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Nova Arsa İznik projesi nerede? Nova Arsa İznik projesinde kaç bağımsız alan var? İşte detaylar...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

Folkart Nova projesi için düğmeye basıldı. Folkart Vega projesine komşu konumda yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek.

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Studio Nova projesi Haberi

Studio Nova projesi

İzmir Bornova 'da inşa edilen Studio Nova 'da 1 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Studio Nova projesi Yaman Group imzası taşıyor.


Bornova Studio Nova 'da yer alan daireler 70 metrekare ve 75 metrekare olarak tasarlandı. Studio Nova projesi 36 konuttan meydana geliyor. 


Anahtar teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleştirilmesi planlanan Studio Nova projesi Bahçeşehir Koleji'ne, Yaşar Üniversitesi'ne, otobana ve otogara yakın konumda yükseliyor.


Studio Nova Projesi 'nden yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme planı çıkarılıyor.


Studio Nova projesi ulaşım!

Studio Nova Projesi 'ne nasıl gidilir? Bornova Baumax'dan 2. Sanayiye doğru giderken Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacaksınız. Bahçeşehir koleji karşısındaki köprüyü geçtiğiniz zaman tam karşınızda 1. ve 2. Atıfbey Sitesi mevcut. Studio Nova projesi bu iki sitenin tam ortasında...