10 / 05 / 2024

stüdyo 24 yüksek kira getirisi

stüdyo 24 yüksek kira getirisi

Stüdyo24 projesinde yüksek kira getirisi ile 10 yıl içinde satın alınan konutun bedeli alıcısına geri dönüyor. Stüdyo24 Ispartakule'de stüdyo daireler 78 bin TL'den başlıyor.

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Fıstıki makam ilerleyen doların geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Dolar 8 gün sonra bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru son günlerde fıstıki makam ilerliyor. Değer kaybeden dolar kurunun ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Merkez Bankası ve ekonomistlerden doların 8 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Doların geleceği en yüksek rakam da resmen belli oldu! 

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Dünyanın 24 katlı en yüksek milli kütüphanesi Cakarta'da!

Endonezya Milli Kütüphanesi, 24 katıyla dünyanın en yüksek kütüphane binasına sahip olma özelliğine sahip. 

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo daireleri yasaklayan yönetmelik 1 Ekim'de yürürlükte!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Stüdyo dairelerin yapımına yasak, toplam kat alanlarına ilişkin de yeni düzenlemeler getiren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, 1 Ekim'de yürürlüğe girecek.

Stüdyo daire yönetmeliği metni 2017!

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan yönetmelik gereğince stüdyo dairelerin yapımı yasaklanıyor. İşte stüdyo daire yönetmeliği metni 2017..

Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı.

St. Petersburg Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu açıldı!

Türk firması IC İçtaş’ın ana yüklenicilerinden olduğu, St. Petersburg Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu’nun açılışını, Rusya Devlet Başkanı Putin yaptı.

AÜ gayrimenkul yönetimi yüksek lisans kayıtları için son gün 24 Temmuz!

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları yaz dönemi kayıtları 24 Temmuz 2016 Pazar günü tamamlanıyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüksek yatırım fırsatı!

Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

Taksim Rezidans stüdyo daireleriyle gençlerin gözdesi olacak!

Taksim’de içinde bulunduğu yapılı çevrenin çok katmanlı tarihini ve kentsel gelişime dönük yüzünü tamamlar nitelikte ele alınan Tago Architects tasarımı Taksim Rezidans, konforu yüksek stüdyo daireleri ile özellikle genç kesimin gözdesi olmayı hedefliyor.

stüdyo 24 yüksek kira getirisi Haberi

stüdyo 24 yüksek kira getirisi


Stüdyo 24'te yüksek kira getirisi sayesinde, 10 yıl içinde ödenen konut bedeli alıcıya geri dönüyor. Cathay İleri Projeler, TOKİ, Emlak Pazarlama ve Emlak Konut iştirakiyle Ispartakule'de yükselen Stüdyo 24 projesinde büyüklükleri 38 metrekare ile 87 metrekare arasında 1+0, 1+1 dubleks, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.


Stüdyo 24'te 1+0 daireler 78 bin TL ile 119 bin TL, 1+1 daireler 115 bin TL ile 173 bin TL, 1+1 dubleksler 187 bin TL ile 251 bin TL, 2+1 daireler ise 167 bin TL ile 187 bin TL  fiyatlar arasında satılıyor. Teraslı loft dairelerin satış fiyatları da 119 bin TL ile 269 bin TL arasında değişiyor.