30 / 04 / 2024

stüdyo dairelere ilgi artıyor

stüdyo dairelere ilgi artıyor

Son yıllarda inşa edilen projeler içinde yer alan 1 oda 0 salon tipi stüdyo dairelere rağbet gittikçe artıyor.

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Stüdyo City 4. etap yoğun ilgi görüyor!

İzmir yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi.

Stüdyo City 4. etap satışları başladı!

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Gayrimenkul sektöründe dikkatleri üzerinde toplayan Yücesoy Mühendislik'in vizyoner yeni projesi büyük ilgi görüyor.

Markalı konut projelerinde stüdyo dairelere talep arttı!

Geniş aile yapısının ihtiyaçlarına göre gözde olan büyük ev tipi boşanmaların etkisi ile gözden düşerken küçük konut talebi artışa geçti. Özellikle marka projelerdeki stüdyo daireler oldukça ilgi görüyor.

Öğrencilerin tercihi stüdyo daireler!

Büyük şehirlerde yurtları tercih etmeyenler kiralık daireleri tercih ediyor. Özellikle stüdyo dairesi olan projeler öğrenciler tarafından ilgi görüyor.

Stüdyo dairelere rağbet artıyor!

Son yıllarda inşa edilen projeler içinde yer alan 1 oda 0 salon tipi stüdyo dairelere rağbet gittikçe artıyor.

Stüdyo 35'e yoğun ilgi! Lansman kampanyası 23 Kasım'a uzatıldı!

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat’ın yeni projesi ‘Stüdyo 35’ İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin lansmana özel fırsatların 23 Kasım’a kadar devam edeceğini açıklad

Stüdyo dairelere ilgi neden arttı?

Emre Aköz Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Stüdyo daire niye gerekli? konusunu kaleme aldı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin dün açıkladığı veriler üzerine düşünmek ve gelecek hakkında çıkarımlar yapmak gerekiyor...

Esenyurt ve Beylikdüzü'ndeki stüdyo daireler yok satıyor!

"Kentsel Dönüşüm" kapsamında yeni yürürlüğe giren uygulamalarda stüdyo daire yapımı kaldırılacak. Bu haberle birlikte stüdyo dairelere talep arttı. Ucuz stüdyo dairelerin bulunduğu Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde fiyatların artması bekleniyor..

Stüdyo daire yasağını konut sektörü de destekliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikle artık yeni yapılacak konut projelerinde stüdyo dairelere yer verilmesinin önü kapatıldı.

Çalışan kadınlar stüdyo ya da 1 oda 1 salon daireleri tercih ediyor!

Küçük dairelerdeki düşük aidat politikası, stüdyo dairelere ilgiyi artırdı. 1+0 ve 1+1 dairelerin özellikle kadınlar tarafından tercih edildiğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, bunda en çok düşük aidatın etkili olduğunu söyledi.

Dap Vazo Kule Maltepe'de stüdyo daireler 326 bin TL!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap Vazo Kule Maltepe'de stüdyo daireler 326 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dap Vazo Kule projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor...

En ucuz stüdyo daireler 2013!

Yatırımcısına uygun fiyata yüksek kira getirisi elde etmenin kapılarını açan en ucuz stüdyo daireleri mercek altına aldık. İşte şaşırtan fiyatlarla satışa sunulan en ucuz stüdyo daireler...

stüdyo dairelere ilgi artıyor Haberi

stüdyo dairelere ilgi artıyor

Bu süreci Türkiye’de çekirdek aile yapısının değiştiği ve aile tiplerinin yavaş yavaş küçülmeye başladığı şeklinde yorumlayanlar da var. Yatırımcıların rağbeti olarak görenler de.



1+0 dairelerin fiyatlarına erişilebilirlik, kolay satılmaları veya kiralanmaları yatırımcıların tercihini tetikleyen başlıca faktörler.



Konumuna göre fiyatları 150 bin ile 500 bin lira arasında değişen bu tip dairelerin metrekareleri ise 30 metrekareden başlayıp, 100 metrekareye kadar çıkıyor.



İşte son iki yılda yatırımcılarına yüzde 100’e varan oranlarda kazandıran bazı projelerdeki stüdyo dairelerle ilgili bilgiler:





1 -GÜLPARK YAŞAM



2013 yılının son lansman projesi olan Gülpark Yaşam, GÜL Yapı ve Çebi Yapı imzasıyla hayat buluyor. Aralık 2015’te teslim edilecek projenin kaba inşaatı sona erdi. 19 Aralık 2013’te satışa çıkan projede 34 metrekarelik 1+0 tipi dairelerin fiyatı 83 bin lira olarak açıklanmıştı. Kısa sürede tükenen...