05 / 05 / 2024

stüdyoların fiyatları

stüdyoların fiyatları

Güngör Uras: Gazetelerdeki konut ilanlarına bakılacak olur ise halkımızın 1+1 konutlardan sonra şimdilerde de 1+0 konutlara talebi artmış

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları doların değer kaybetmesi ver Fed tarafından gelen faiz indirimlerine devam edileceğine yönelik sinyallerin etkisiyle rekor kırdı. Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geldi! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023!

Gündemden düşmeyen altın fiyatları, rekordan rekora koşmaya devam ediyor. İşte Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları 30 Aralık 2023...

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Gram altından rekor üstüne rekor geldi! İşte 24 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları!

Türkiye Cumhuriyer Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile beraber döviz ve altın fiyatları da yükselişe geçti. Gram 2 bin TL'yi aşarken, yatırımcılar da altın fiyatları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Altın rekora doymuyor! Elinde altını olan hemen baksın! 30 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Ons altın 2042 dolar olurken gram altın 1940 TL'yi geçti. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın, tam altın kaç TL? 30 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rekor artık çok uzak değil! İslam Memiş açıkladı

Jeopolitik risklerle atak üstüne atak yapan altın fiyatları ABD'den gelen istihdam verileriyle yeniden fırladı. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın Kapalı Çarşı'da rekora koştu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım için seviyeyi açıkladı.

Tasarruf finansman sisteminde çekilişli modelin üst sınırı 10 milyon TL olmalı!

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut fiyatları ve tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, çekilişli sistemde üst sınırın 10 milyon TL olması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Bugün gram altın ne kadar? 19 Temmuz 2023 altın fiyatları ne kadar? İşte Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Altın fiyatları son dakika gelişmeleriyle dalgalanmaya devam ediyor. Dolar kurundaki yükselişe paralel olarak ons altın değer kazanıyor ve gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Yatırımcılar, altın fiyatlarıyla ilgili güncel durumu merak ediyor.

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi! İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları!

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi...Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları...

Gram altın 1.650 TL'yi aştı! Çeyrek, Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın ABD enflasyon rakamı sonrası 1.650 TL'yi aştı. Rekor üstüne rekor kıran altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Peki Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları.

stüdyoların fiyatları Haberi

stüdyoların fiyatları

Halkımız toplam inşaat alanı 50-60 m2 olan 1+1 konutları 100 bin TL'den, toplam inşaat alanı 40 m2 olan 1+0 konutları 80 bin TL'den kapışıyormuş.


Bir inşaat firmasının yöneticisi açıklıyor; “Biz 400 konut yapıyoruz. Bunun 340 tanesi 1+1 olacak, 60 tanesi 2+1 olacak. Çünkü halkımız 1+1 istiyor” diyor.


Bir başka inşaat firması yöneticisi “1+1’den sonra şimdi de 1+0’a talep arttığını, bunun için 40 m2’lik 1+0 konutları maketten satışa çıkardıklarını” söylüyor.


Ne oldu bizim halkımıza? Hani bizim halkımız “2 oda, 1 sofa”dan küçük yerde oturmazdı.


Hani, “Tek yatak odalı” evler fakirlik işareti idi?


1+1'de devamlı yaşanmaz


Batı ülkelerinde bir işyerinde çalışan bekarlar, yeni evlenen çiftler, işyerlerine yakın yerleşim bölgelerinde apartmanların 1+0 veya 1+1 diye adlandırılan bölümlerinde geçici olarak kira ile otururlar.


Çünkü 1+0 ve 1+1 denilen daireler o...