12 / 05 / 2024

su abonelik iptali

su abonelik iptali

Taşınma ya da iş yeri değişikliği gibi çeşitli sebeplerle su aboneliğini iptal ettirmek isteyenler su aboneliği nasıl iptal edilir? Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

Su aboneliği nasıl iptal edilir?

Su aboneliği, kullanıcılar adına düzenleniyor. Kiracının aboneliği üstüne alması için öncelikle mal sahibinin kendi adına olan aboneliği iptal etmesi gerekiyor. Peki, su aboneliği nasıl iptal edilir?

Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? Su aboneliği nasıl iptal edilir?

Taşınma ya da iş yeri değişikliği gibi çeşitli sebeplerle su aboneliğini iptal ettirmek isteyenler su aboneliği nasıl iptal edilir? Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

Bahçeşehir Gölet Projesi'ne ilginç suç duyurusu!

En son, idare mahkemesinin aldığı plan iptali kararı gündeme gelen Bahçeşehir Gölet Projesi bu kez de ilginç bir suç duyurusuna konu oldu. Gölet’e inşaat yapılmasını istemeye bir grup Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu

Pembelik Barajı için imzalanan Su Kullanım Hakkı Anlaşması’nın iptali isteniyor!

Dersim Kültürel ve Doğal Miras Koruma girişimi adına konuşan Barış Yıldırım, ''Pembelik Barajı ve HES için imzalanan Su Kullanım Hakkı Anlaşması’nın iptaline karar verilmesi gerekmektedir.''dedi.

Elektrik, su ve doğalgaz abonelik ücretleri meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerindeki ücretlerin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Kiracı abonelik işlemleri 2016!

Kiracının taşınmaz maldaki elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlerden yararlanılabilmesi için kiracının bunlara abone olması gerekiyor. Peki, kiracı abonelik işlemleri 2016 nelerdir? Kiracı nasıl abone olur?

İşyeri su aboneliği ücreti 2016!

İstanbul'da su aboneliği işlemleri İSKİ'de yapılıyor. Abonelik için gerekli belgeler ile başvuru yapılması ve su aboneliği ücretinin de ödenmesi gerekiyor. İşte işyeri su aboneliği ücreti 2016..

Su aboneliği ücreti 2016!

Su aboneliği için gerekli olan bilgi ve belgeler ile ödenmesi gereken abonelik ücreti şehirden şehire değiştiği gibi konut ve işyerlerinde de değişkenlik göstetiyor. İşte su aboneliği ücreti 2016..

Elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Elektrik aboneliği ile ilgili işlemler, elektrik dağıtım şirketinde yapılıyor. Abonelik başvurusu ve abonelik iptali gibi işlemler için kişilerin bireysel olarak şirkete müracaat etmesi gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Ankara'da su parası krizi!

Nallıhan’da ASKİ’ye su aboneliği yapan mahalleler ile suyun bedava kullanıldığı mahalleler arasında kriz yaşanıyor. Abonelik işlemlerinin ardından fatura ödemeye başlayan mahalleli, muhtarı suçluyor, muhtarlar dertli...

Eski abonenin su borcunu kim öder?

Mesken ve işyerlerinde aboneliklerden kullanıcı sorumlu oluyor. Kullanıcıların ödemediği abonelik borçları, yeni maliki bağlar mı? Eski abonenin su borcunu kim öder? İşte yanıtı..

Eski abonelik iptali nasıl yapılır?

Yeni bir eve ya da işyerine taşındığınızı düşünelim. Eski bağımsız bölümünüzdeki adınıza olan abonelikleri iptal ettirmeniz gerekiyor. Peki, eski abonelik iptali nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Ev kiralarken abonelik nasıl alınır?

Ev kiralarken kiracının sorumlu olduğu esaslar arasında evdeki su, elektrik ve doğalgaz gibi aboneliklerin alınması yer alıyor. Peki, ev kiralarken abonelik nasıl alınır? Ev kiralarken abonelik için ne kadar ödenir?

Abonelik sözleşmelerinde yeni dönem başlıyor!

Elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet gibi birçok mal veya hizmete ilişkin abonelik sözleşmelerinde tüketici lehine yeni dönem başladı. Artık hizmet bedeli alınmayacak ve tüketici istediğinde sözleşmesini feshedebilecek.

su abonelik iptali Haberi

su abonelik iptali

Abonelik iptali, su aboneliği bulunan bir konut ya da iş yerindeki aboneliğin taşınma vb. sebeplerle kapatılması işlemine deniyor. Bu işlemin ardından abonelik sahibine güncel fiyat üzerinden teminat bedelinin iadesi de gerçekleştiriliyor. 

Su aboneliği iptal işlemi E-DEVLET , İSKİ E-ŞUBE ve MOBİL İSKİ' den yapılabiliyor. Abonelik iptali içinde gerekli bazı belgelerin hazır edilmesi gerekiyor. Konut ve iş yeri için istenen belgeler şunlardır;

Konut :
1)   T.C.Kimlik numarası yazılı resmi belge
2)   Sayaç üzerinde yer alan son metreküp işareti

İş Yeri :
1)   T.C.Kimlik numarası yazılı resmi belge
2)   Sayaç üzerinde yer alan son metreküp işareti
3)   Şirketlerde kaşe ve yetki belgesi

Su abonelik iptali para iadesi ne kadar?

Su aboneliğinde geri iade edilecek teminat bedeli İSKİ tarafından 2022...