06 / 05 / 2024

Su Ada cami projesi

Su Ada cami projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Su Ada'ya cami yapılmasının gündemde olmadığını belirtti.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

TEM34 Tahtakale'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

TEM34 Tahtakale'nin 678/1 Ada/Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, 670/1 Ada/Parsel Park, 670/1 ve 678/1 Ada/Parseller İmar Yolları, Ada Dışı Atık Su ve Yağmur Suyu Hattı İnşaatı İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

İstanbul’un en gözde metruğu: Galatasaray Adası!

İmara aykırı yapılaşma nedeniyle yaklaşık iki sene evvel kaçak yapıların yıkıldığı "Su Ada" olarak da bilinen Galatasaray Adası enkaz halde. Adanın son hali havadan görüntülendi...

Emlak Konut'tan İstanbul'a 3 cami geliyor!

Emlak Konut GYO Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı, Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 11 Haziran'da davet usulü ile yapılacak...

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

Su Ada'ya cami mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Su Ada'ya cami yapılmasının gündemde olmadığını belirtti.

Boğaz'da bir yıkım daha!

Su Ada'nın yıkımının ardından hemen karşısında yer alan bir denizcilik şirketine ait bina yıkıldı.

İzmir Narlıdere cami alanı imar planı askıda!

İzmir Narlıdere İlçesi, 2. İnönü Mahallesi, 8137 ada, 1 parselin batısında Cami Alanı belirlenmesine yönelik imar planı değişikliği askıda...

İstanbul'a 3 yeni ada geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'e 3 ada yapıyor. Adaların toplam yüzölçümü 603 bin 500 metrekareden oluşacak. Adalarda su sporu alanları, yelken, tekne turları, gezinti ve seyir terasları, dinlenme ve yemek alanları, parklar ve bisiklet parkurları gibi çok sayıda aktivite alanı yer alacak.

Manisa'da imarsız alana cami yaptılar, elektrik ve su bağlatamadılar!

Manisalı vatandaşlar cami inşaatı için borç yükünün altına girdi ama şimdi de tapusu bulunan ancak imarı olmadan yaptırılan camiye elektrik ve su bağlatamıyor.

KKTC Su Temin Projesi dört yılda tamamlandı!

KKTC Su Temin Projesi kapsamında Ada'ya ulaşan suyun dağıtımı için inşa edilen Girne ve Dipkarpaz Bölgesi İçme Suyu İsale Hatlarını tamamladı. Türkiye'den iletilen içme suyu Ada'nın her noktasına ulaştı.

Su Ada cami projesi Haberi

Su Ada cami projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Galatasaray Adası'na cami yapılmasının gündemlerinde olmadığı gibi bir çalışma içinde de olmadıklarını belirtti. Başkan Topbaş, İBB Bağımsız Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi'nin bugünkü Meclis toplantısında, Galatasaray Spor Kulübü'nün işletmecisi olduğu Su Ada'ya cami yapılması önerisiyle ilgili açıklama yaptı.


Topbaş, yaptığı yazılı açıklamada, "Bağımsız Meclis üyemiz gündem dışı bir konuşma yapmıştır. Galatasaray adasına cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz." ifadesini kullandı.


"BAĞIMSIZ ÜYE GÜNDEM DIŞI KONUŞMUŞ"


Bağımsız Meclis üyesi Sipahi, bugün gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında gündem dışı söz alarak konuşmuş, "Su Ada'yı, ülkemize darbe girişiminde bulunan FETÖ mensubu olan üyelerini ve örgüt üyeliği suçundan ihraç edemeyecek kadar omurgasız olan bir kulüp yönetimine haksız olarak tahsisini devam ettirmek yerine, 15 Temmuz'da şehitler veren ve...