21 / 09 / 2024

şu çet parkı açıldı mı

şu çet parkı açıldı mı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mayıs 2018'de cinayete kurban giden Şule Çet'in anısına yapılan ve Şule Çet'in ismini taşıyan parkı törenle hizmete açtı.

Premium Park’ta 2,5+1’ler 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla Ağustos’ta teslim

Gaziantep’te inşa edilen Premium Park’ta daire teslimleri için geri sayım başladı. İşte 176 konutun bulunduğu Premium Park ile ilgili ayrıntılar…

Kurban pazarlarında satılmayan hayvanları Et ve Süt Kurumu alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kurban Bayramı sebebiyle pazarlara getirilen fakat satılamayan kurbanlıklar, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacak.

Et kıyma makinesi 699 TL'ye, sac kavurma tavası 159 TL'ye, kurban bıçağı 32 TL'ye düştü! ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Et kıyma makinesi 699 TL'ye, sac kavurma tavası 159 TL'ye, kurban bıçağı 32 TL'ye düştü. İşte aktüel ürünler kataloğu...

Ramazan öncesi et fiyatlarına çıldırtan zam! Son bir aydaki fiyatı dudak uçuklattı!

Deprem felaketinin vurduğu hayvancılık sektöründe Ramazan öncesi ‘maliyet artışı’ nedeniyle zamlar devreye girince et fiyatları son bir ayda yüzde 30 oranında arttı.

1 kilo eti indirimli alabilmek için kuyruk oluştu! İşte duyanın kuyruk oluşturduğu Et ve Süt Kurumu fiyatları

Et ve Süt Kurumu’nun başlattığı uygulama nedeniyle market önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Et ve Süt Kurumu, piyasaya nazaran daha uygun fiyattan et veriyor. İşte haberin bütün detayları...

Son zamdan sonra et fiyatları öyle bir uçtu ki tutabilene aşk olsun! İşte 12 Mayıs 2022 kırmızı ve beyaz et fiyatları

Ramazan ayı öncesi yağmur gibi gelen zamların ardından et fiyatlarına yine zam geldi. Mart ayı ile Mayıs ayı arasında uçurum ortaya çıktı.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Şule Çet Parkı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mayıs 2018'de cinayete kurban giden Şule Çet'in anısına yapılan ve Şule Çet'in ismini taşıyan parkı törenle hizmete açtı.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Park Mavera 3 açık artırma ihalesinde 61 daireden 59'u satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırmaya çıkarılan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

İsrail, Doğu Kudüs'ün milli parkına konut inşa edecek!

İşgalci İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni bir adım daha atıyor. Buna göre, İsrail güçleri Silvan Mahallesi’nde miili park ilan edilen bölgeye konut inşa edecek.

şu çet parkı açıldı mı Haberi

şu çet parkı açıldı mı

2018 Mayıs ayında balkondan düşerek hayatını kaybeden ve Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından cinayete kurban gittiği yönünde karar verilen Şule Çet'in anısına Ankara'da park yapıldı. Oda Tv'de yer alan habere göre; Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan parkın açılışına CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serhat Taşkınsu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş, Şule Çet'in babası İsmail Çet, ağabeyi Şenol Çet ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış töreni vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Şiddetli yağış altında gerçekleşen törende Şule Çet'in heykeli de tanıtıldı. 

Açılışta konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serhat Taşkınsu, "Varoluşumuzun temel unsuru olan yüce kadınlarımıza karşı benzer şekilde gerçekleşen insaniyet dışı davranış ve eylemlerin gerçekleşmesine yönelik toplum bilincinin oluşması büyük önem...