27 / 05 / 2024

su fatura alan banka

su fatura alan banka

Su kullanım tutarı, kullanıma karşılık ödenmesi gereken bedel ve ödeme süresi fatura üzerinde yazıyor. Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden ödenebildiği gibi, PTT'den de ödenebiliyor. Peki, su faturası alan bankalar hangileridir?

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Su kullanılmazsa fatura gelir mi?

Su, elektrik, doğalgaz faturaları 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaştırılır. Peki Su kullanılmazsa fatura gelir mi? İşte detaylar!

Fatura vermemek suç mu?

Fatura, satılan mal ve yapılan iş karşılığında müşterinin borçlandığı tutarı gösteren, emtiayı satan veya işi yapan kişi tarafından müşteriye verilen ticari belgedir. Peki Fatura vermemek suç mu? İşte detaylar!

Beko’dan buzdolabı ile su sebilini birlikte alan yaşadı! 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Beko Eylül ayındaki fırsatlarını sizler için araştırdık. Ayrıca Beko buzdolabı satın alan müşterilerine su sebili alımında 1000 TL'lik indirim fırsatı sunuyor. Yanında da bir hediye veriyor.

Sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı nedir?

Jeolojik devirlere ait olup, ender bulunmaları nedeniyle olağanüstü özelliklere sahip yer üstünde, yeraltında veya su altında bulunan korunması gerekli alanlar doğal sit alanları oluyor. Peki, sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı nedir?

Ihlamur Parkı'ndaki tonozlu su deposu tescil edildi!

Ihlamur Parkı'nda tonozlu su deposu 2863 sayılı kanun kapsamında tescil edildi. Böylece yaklaşık bir yıldır Ihlamur Parkı’na inşaat yapılmaması ve tescilli sit alanı olduğu için korunmasını isteyen mahalelilere bir güzel haber daha geldi.

Manisa Kula'ya rekreasyon alanı geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Belediyesi ile ortak yürütülen proje kapsamında Mevlana Caddesi’nde bulunan Kurtderesi kenarındaki yeşil alanı genişleterek vatandaşların sosyalleşebilecekleri yeni bir mekan oluşturuyor.

Kartepe’de tapular dağıtılıyor!

Kartepe Belediyesi imar kanununun uyarınca devam eden imar uygulama çalışmalarını tamamladı. Sarımeşe Kızılcık mahallesi ile Acısu Pazar Alanında devam eden şuyulandırma çalışmaları, kadastro kontrolleri ile tapu tescilleri yapılarak kesinleşmiş oldu.

Alanya'da sit alanında kaçak kazı yapan 6 kişiye gözaltı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde sit alanında kaçak kazı yapan 6 kişi, suçüstü yakalandı.Şüphelilerin kazı yaparken kullandıkları detektör, kazma ve küreğe el konuldu, şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü.

Gaziantep Dedeman Oteli'nin satışı için suç duyurusu!

Gaziantep Dedeman Oteli’ni satın alan Bankpozitif, 15 milyon Euro’luk icra şokuyla karşılaştı. Banka tapu kayıtlarında tahrifat yapılarak kendilerine ödeme emri çıkarıldığını belirterek savcılık ve bakanlığa suç duyurusunda bulundu.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Tabaoğlu Su Ürünleri Urla'da ÇED toplantısı yapacak!

Tabaoğlu Su Ürünleri Şirketi tarafından yapılması planlanan çipura-levrek yetiştiriciliği tür ilavesi, kapasite ve alan artış projesinin ÇED toplantısı 23 Haziran saat 14:00'da demircili mahallesi köy kahvesinde yapılacak.

Ilısu Barajı yapımından etkilenenlerin borçlandırılmaları hakkında karar değişikliği!

Ilısu Barajı ve HES Projesinin yapımından etkilenen ailelerin yeni yerleşim alanına nakilleri, hak sahiplikleri ve borçlandırılmalarına ilişkin usul ve esaslarda değişiklik yapılmasına dair karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

su fatura alan banka Haberi

su fatura alan banka

Su faturası alan bankalar!

İşyeri ve mesken gibi su abonelerinin adına düzenlenen faturalarının zamanında ödenmesi gerekiyor. Aksi halde aboneliğe son verilebiliyor. Su kullanım tutarı, kullanıma karşılık ödenmesi gereken bedel ve ödeme süresi fatura üzerinde yazıyor.


Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden ödenebildiği gibi, PTT'den de ödenebiliyor. Ayrıca, anlaşmalı bankaların otomatik ödeme talimatı, internet tahsilatı ve vezne tahsilatı seçenekleri ile su faturası yatırılabiliyor. Su faturasını alan bankalar şu şekilde sıralanıyor;


Su faturası anlaşmalı bankalar..

Garanti Bankası

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet tahsilatı

Türkiye iş bankası

Otomatik Ödeme Talimatı,  İnternet Tahsilatı

Yapıkredi

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı

Akbank

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı

Halkbank

Otomatik Ödeme Talimatı,  İnternet Tahsilatı

Vakıfbank

Otomatik Ödeme Talimatı, Vezne Tahsilatı, İnternet Tahsilatı

Finansbank 

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı, Otomatik Ödeme Talimatı


ING Bank 

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı, 


Citibank 

Otomatik Ödeme Talimatı, Vezne Tahsilatı, İnternet Tahsilatı

Denizbank

Otomatik Ödeme Talimatı,...