19 / 05 / 2024

su faturası anlaşmalı bankalar

su faturası anlaşmalı bankalar

Su kullanım tutarı, kullanıma karşılık ödenmesi gereken bedel ve ödeme süresi fatura üzerinde yazıyor. Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden ödenebildiği gibi, PTT'den de ödenebiliyor. Peki, su faturası alan bankalar hangileridir?

Su Faturalarında Dev İndirim: Faturalar Tarihe Karışıyor!

Resmi Gazete'de yayınlanan yeni bir kararla birlikte, su faturası ödemelerinde yaşanan zorlukları hafifletmek için önemli bir adım atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan müjdeye göre, su faturası ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulanacak. Ayrıntılar haberimizde...

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

İl ve ilçe belediyeler, son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya ve bu kapsamda elektrik, su, doğal gaz ve gıda ürünleri gibi konularda indirim yapmaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultu da bir indirim uygulaması daha başlatarak suya yüzde 50 indirim yaptığını duyurdu

Yüksek su faturaları nasıl düşer? İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

Son zamların arından su faturaları bütçeyi zorlayabiliyor. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, giderleri azaltmanın yolları araştırılıyor.

Bunları yaparsanız su faturanız yarıya düşecek! Su faturasını düşürmenin püf noktaları…

Su, doğal gaz, elektrik, telefon ve internete gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsmaya devam etse de bazı şeyleri değiştirmek elimizde. Mesela su faturasındaki tutar. Gelen zamlarla birlikte daha da strese sokan faturayı nasıl düşürebiliriz? İşte su faturasını düşürmenin pratik yolları…

Rusya'da ipotekli konut almak için yapılan anlaşmalı evlilikler rekor kırdı!

Rusya Noterler Odası, pandeminin gölgesinde geçen 2020'de anlaşmalı evlilik yapanların sayısının bir önceki yıla kıyasla yüzde 26 arttığını belirtti. Ülkede en çok ipotekle konut almayı planlayan çiftler anlaşmalı evlilik yapıyor.

Mal paylaşım davası ne zaman açılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun '3 yıl önce anlaşmalı boşandım. Eski eşim daha sonra bir gerekçe göstererek veya göstermeyerek yeniden mal paylaşım davası açabilir mi? Boşandıktan sonra bu davayı hak edemeyeceği bir süre var mı?' sorusunu yanıtladı.

Yılmaz Erdoğan’a 4 milyonluk tadilat faturası!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

Ziraat Bankası anlaşmalı projelerinden elde edilen kar ne?

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi kapsamında yüzde 1.78 faiz oranları ile konut kredisi kullandırırken, anlaşmalı konut projeleri kapsamında ise yüzde 0.98 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. 250 bin TL değerinde konut anlaşmalı projeden alındığında 181 bin TL daha karlı oluyor.

Çengelköy Life'ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Çengelköy Life'ta, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediliyor..

Murat Saygı, Gül Gölge'ye iki ev verdi!

Sunucu Gül Gölge ile televizyoncu Murat Saygı, anlaşmalı olarak tek celsede boşandılar. 

Kira gelir vergisi yatırılan bankalar 2018!

Kira gelir vergisi ödemeleri vergi dairelerinin yanı sıra anlaşmalı bankalar aracılığı ile yapılabiliyor. Peki, kira gelir vergisi yatırılan bankalar 2018 hangileri?

Konutta yeni trend kira garantili projeler!

İnşaatta 5 yılı aşan faizsiz konut satışlarının yanı sıra son dönemde kira garantili projeler öne çıktı. İstanbul’un ardından İzmir’e de uzanan getiri garantili anlaşmalı satışlar bir yıla kadar uzuyor. 

Yeşilce Aydos güncel ev fiyatları 2018!

Yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar da anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi imkanı sağlanan Yeşilce Aydos projesinde teslimler 2020 yılında yapılacak...

su faturası anlaşmalı bankalar Haberi

su faturası anlaşmalı bankalar

Su faturası alan bankalar!

İşyeri ve mesken gibi su abonelerinin adına düzenlenen faturalarının zamanında ödenmesi gerekiyor. Aksi halde aboneliğe son verilebiliyor. Su kullanım tutarı, kullanıma karşılık ödenmesi gereken bedel ve ödeme süresi fatura üzerinde yazıyor.


Su faturası, yetkili fatura ödeme merkezlerinden ödenebildiği gibi, PTT'den de ödenebiliyor. Ayrıca, anlaşmalı bankaların otomatik ödeme talimatı, internet tahsilatı ve vezne tahsilatı seçenekleri ile su faturası yatırılabiliyor. Su faturasını alan bankalar şu şekilde sıralanıyor;


Su faturası anlaşmalı bankalar..

Garanti Bankası

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet tahsilatı

Türkiye iş bankası

Otomatik Ödeme Talimatı,  İnternet Tahsilatı

Yapıkredi

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı

Akbank

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı

Halkbank

Otomatik Ödeme Talimatı,  İnternet Tahsilatı

Vakıfbank

Otomatik Ödeme Talimatı, Vezne Tahsilatı, İnternet Tahsilatı

Finansbank 

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı, Otomatik Ödeme Talimatı


ING Bank 

Otomatik Ödeme Talimatı, İnternet Tahsilatı, 


Citibank 

Otomatik Ödeme Talimatı, Vezne Tahsilatı, İnternet Tahsilatı

Denizbank

Otomatik Ödeme Talimatı,...