02 / 07 / 2024

su hattı yenileme çalışmları ne zaman başlayacak

su hattı yenileme çalışmları ne zaman başlayacak

Denizli Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda, Cal'ın Akkent Mahallesi Babatepe Mevkii sakinlerinin içme suyu sorununa çözüm bulmak için çalışma başlat

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Fevzipaşa Brş.N.-K.Dağı RES Brş.N.-Gaziantep-2 Brş. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak...

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yenileme ihalesi iptal edildi!

TCDD, Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö demiryolu hattının yenilenmesi ihalesi iptal edildi. İhale Bakım Atölyesi'nin ihale dosyasına konulmasının unutulması üzerine iptal etti. 

Sakarya-Kaynarca'da acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya-Kaynarca Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak...

Adapazarı-Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, Adapazarı-Sakarya Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Kapalıçarşı'nın altyapısı kazısız yenileniyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (İSKİ), Kapalıçarşı'nın yeraltı atık su hattının yenilenmesi ve içme suyu hattı döşenmesi işlemi kazı yapılmadan gerçekleşiyor.

Kozan Ceyhan'da acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Kozan-Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Adapazarı-İzmit Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

154 kV Adapazarı-Köseköy-Hyundai-Enerjisa-İzmit-Yarımca I-Tepeören Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamındaki Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Antalya Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı'nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Antalya Altınkaya'ya yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu sorununu çözdü. Demirciler yaylasından getirilen 17 kilometrelik yeni su hattı mahalle halkına sevinç yaşattı.

Manisa Irlamaz modern altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’ni sağlıklı bir kanalizasyon altyapı sistemine kavuşturmasının ardından içme suyu hattı yenileme çalışmalarına da başladı.

Kula Dereköy'ün altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

su hattı yenileme çalışmları ne zaman başlayacak Haberi

su hattı yenileme çalışmları ne zaman başlayacak

Denizli Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda, Cal'ın Akkent Mahallesi Babatepe Mevkii sakinlerinin içme suyu sorununa çözüm bulmak için çalışma başlatan Denizli Büyüksehir Belediyesi DESKİ, yaptığı incelemede bölgenin içme suyu hatlarının 30 yıl önce döşendiğini, ömrünü tamamlayan şebeke nedeniyle sık sık arıza ve su kesintilerinin yaşandığını belirledi. Yapılan projenin ardından Denizli Büyüksehir Belediyesi DESKİ çalışmalara başladı. Kazılarda ortaya çıkarılan 30 yıllık içme suyu boruları ve içinde oluşan kireç tabakası DESKİ çalışanlarını bile şaşırttı. Suyu kesen kireçmis Suyun, borularda oluşan kireçlenme nedeniyle sürekli kesildiği ifade edilirken, mahalleye içme suyunun sağlandığı Karasu kaynağı da iptal edildi. Bunun yerine Akkent Mahallesi'ne Cal içme suyu terfi hattından nitelikli ve yeterli içme suyu...