02 / 07 / 2024

su hattı yenileniyor

su hattı yenileniyor

Denizli Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda, Cal'ın Akkent Mahallesi Babatepe Mevkii sakinlerinin içme suyu sorununa çözüm bulmak için çalışma başlat

Kapalıçarşı'nın altyapısı kazısız yenileniyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (İSKİ), Kapalıçarşı'nın yeraltı atık su hattının yenilenmesi ve içme suyu hattı döşenmesi işlemi kazı yapılmadan gerçekleşiyor.

Beyoğlu'nun Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor!

26 yıldır hizmet veren İstiklal Caddesi'nin simgesi Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çalışmaları yerinde inceledi.

Antalya Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı'nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Antalya Altınkaya'ya yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu sorununu çözdü. Demirciler yaylasından getirilen 17 kilometrelik yeni su hattı mahalle halkına sevinç yaşattı.

Bornova'nın 30 yıllık içme suyu hattı yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Göksu-Sarıkız kuyularından kente su taşıyan isale hattının Bornova bölümünde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 1980’li yıllarda yapılan hat yenilendiğinde, su kaçakları da önlenmiş olacak.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Denizli Tavas'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı olmayan Tavas ilçesinin Avdan Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje kapsamında bölgeye 1 adet paket arıtma tesisi ile 12.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Kuşadası Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi Kemer Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor.

Tokat Sulugöl isale hattı yenileniyor!

Tokat’ın Niksar ilçesinin neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Karadağ Rojaye Şehri Ana Su İshale Hattı açıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) yapımına destek verilen Karadağ'ın Rojaye kentine içilebilir temiz su sağlayan "Rojaye Şehri Ana Su İshale Hattı" törenle hizmete açıldı.

Manisa Gölmarmara'nın su depoları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, eski depoların yenilenmesi için başlattığı proje kapsamında Gölmarmara’daki su depolarını yenilemeye başladı.

Manisa'daki su depoları yenileniyor!

MASKİ’nin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi alan Nohutçu, ilçede bulunan içme suyu depolarının yenileme çalışmalarını denetledi .

su hattı yenileniyor Haberi

su hattı yenileniyor

Denizli Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda, Cal'ın Akkent Mahallesi Babatepe Mevkii sakinlerinin içme suyu sorununa çözüm bulmak için çalışma başlatan Denizli Büyüksehir Belediyesi DESKİ, yaptığı incelemede bölgenin içme suyu hatlarının 30 yıl önce döşendiğini, ömrünü tamamlayan şebeke nedeniyle sık sık arıza ve su kesintilerinin yaşandığını belirledi. Yapılan projenin ardından Denizli Büyüksehir Belediyesi DESKİ çalışmalara başladı. Kazılarda ortaya çıkarılan 30 yıllık içme suyu boruları ve içinde oluşan kireç tabakası DESKİ çalışanlarını bile şaşırttı. Suyu kesen kireçmis Suyun, borularda oluşan kireçlenme nedeniyle sürekli kesildiği ifade edilirken, mahalleye içme suyunun sağlandığı Karasu kaynağı da iptal edildi. Bunun yerine Akkent Mahallesi'ne Cal içme suyu terfi hattından nitelikli ve yeterli içme suyu...